2018. június 20. - szerda

Nyári fesztiválszezon kezdete a Gödörben

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Gödör Klub
Időpont: 
2013. május 18. 21:00
mystery_gang.jpg

Nyárcsalogató fergeteges RockaPsycho party a Gödör Klubban! Május 18-án tombolhat az őrület, melyet a három fellépő zenekar féktelen intenzitású muzsikája egészen biztosan felszabadít majd.

 Ezen az estén a rocka-psycho-patrióták a Gödörben ünnepelhetik a nyári fesztiválszezon kezdetét. Nem akármilyen találkozóra kerül sor. Igazi jampik indulnak harcba múmiákkal és vendégmúmiákkal rock’n’roll zenével felfegyverkezve a közönség szeretetéért.

mystery_gang.jpg

Egy vérbeli, ’50-es évek hangulatát idéző GANG-HÁBORÚnak lehetünk tanúi, melyben dobtáras géppisztolyok helyett a gang tagok hangszerekkel, első osztályú rockabilly illetve psychobilly dallamokkal, ritmusokkal betárazva parancsolják a parkettre a jampikat és a pin-up lányokat. Harc a neokommersz ellen, éljen a posztmodern! Az első gangháborút óriási tombolás közepette éppen csak túléltük, a másodikat már követeljük! A jó hangulat és a változatos zene garantált, hiszen az est házigazdája a műfaj elsőszámú képviselője, az idén 15 éves MYSTERY GANG. Mellettük a YELLOW SPOTS és a magyar psychobilly zenei élet moguljának

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

CRX

Nick Valensi, a The Strokes gitárosának bandája, a CRX indítja az estét június 21-én a Queens of The Stone Age koncertje előtt a Budapest Parkban.

plakát

A lüktető ska követei és a horvát hagyományőrző tamburások is Villányba érkeznek.