2018. április 26. - csütörtök

Kosbor fesztivál 2013

Kinyomtatom...
Időpont: 
2013. június 7 - 2013. június 8
kosbor_2013.jpg

Két napig ismét a boré, a gasztronómiáé, a családi programoké és a zenéé a főszerep. Dorogon: június 7-8-án rendezik meg a Kosbor Fesztivált. Péntek este a Filip Gyuri Band és a The Rugó teremtenek igazi buli hangulatot a borozgatás mellé az Otthon téren. Míg szombaton közel húsz hagyományőrző kézműves, tíz kiváló borászat, gasztrokitelepülők és rengeteg színes program varázsolja „élményligetté” a helyszínt. Fellép többek között a Bóbita együttes, Felméri Péter (Dumaszínház) és Gubás Gabi, este pedig a Maszkura és a Tücsökraj, illetve Péterfy Bori & Love Band csap a húrok közé.

 kosbor2

Az elmúlt három év nagy sikere után idén ismét megrendezésre kerül a térség nyári rendezvényei között üdítő színfoltot jelentő Kosbor Fesztivál. A minden korosztály számára igényes szórakozási lehetőséget és gasztronómiai élményeket kínáló szabadtéri fesztivál idejére benépesül a dorogi Otthon tér és a környező park.

 A rendezvény péntek délután indul, a NEBIT Zenész Klubbal közös szervezésben 4 órás koncertet ad a The Rugó és a Filip Gyuri Band, több vendég zenésszel. A szombati főnapon a hagyományoknak megfelelően stand up-pal kezdődik a borudvar programja, este pedig igazi sztárok is a húrok közé csapnak, hiszen többek között fellép a Péterfi Bori & Love Band, valamint a Maszkura és a Tücsökraj zenekar.

 A fesztivál koncepciója idén is változatlan: a zene mellett a főszerep a boroké, illetve az egész napos családi programoké lesz. Ennek megfelelően az ország számos borvidékéről összesen tíz pincészet hozza majd el a legjobb nedűit. A gyermekes családok számára a számtalan kézműves foglalkozás mellett a Bóbita együttes koncertje, kutyabemutató és népi játszótér jelent majd tartalmas időtöltést.

Sajtóközlemény

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

A négy napon át tartó rendezvényen változatos programokkal várják a közönséget.

plakát

A kilencvenes évek legnagyobb slágereit jegyző dance-sztárok lépnek fel az idei Telekom VOLT Fesztivál utolsó napján.

Jazzanova Live feat. Paul Randolph

Az elmúlt évek során egyre szélesebb zenei spektrumot ölel fel a Budapesti Tavaszi Fesztivál kínálata, így nem meglepő, hogy idén is a könnyűzene és elektronikus zene legkiválóbbjai adják egymásnak a színpadot.