2018. november 14. - szerda

A szerelemé a főszerep a XIV. Keszthelyi Nyári Játékokon

Kinyomtatom...
Időpont: 
2013. augusztus 9 - 2013. augusztus 18
illatszertar_1.jpg

Idén tizennegyedik alkalommal  megrendezett  Keszthelyi Nyári Játékok rendezvénysorozatából még van egy hét van hátra. 
Aki még nem látta, annak jó alkalom, hogy megnézze a Centrál Színház idei sikerprodukcióját, a László Miklós Illatszertár című darabját.  A főbb szerepekben Kern András és Pokorny Lia mellett Stohl András és Simon Kornél látható, illetve feltűnik még – ezúttal prózai szerepben – Bereczki Zoltán, de fellép Borbás Gabi, Cserna Antal, Papp János és Földes Eszter, valamint Szemenyei János is, aki a történetben azt a szerepet – Árpádot – játssza, akit a nyolcvanas évek legendás tévéfilmjében a Centrál Színház több előadásában is látható Rudolf Péter alakított.

"Úgy gondoltuk, hogy a tavalyi előadásdömping után most kevésbé sokszínű, de annál érdekesebb programokat hozunk a Festetics-kastély kertjébe, és a legtitokzatosabb dologról, a szerelemről fogunk játszani" – mondja Puskás Tamás, a Centrál Színház igazgatója és az előadások rendezője. 
A szilveszterkor bemutatott, már a huszonötödik előadásán is túl lévő Illatszertár sikere 75 éve, 1937-ben, Kabos Gyula főszereplésével indult útjára éppen a Révay utcai színházból (anno Pesti Színház, ma már Centrál), és meg sem állt Hollywoodig, ahol három filmet is forgattak belőle – többek között Tom Hanks és Meg Ryan főszereplésével A szerelem hálójában címűt.

Helyszín: Keszthely, Festetics-kastély kertje

Bővebben: http://keszthelyinyar.hu/2013

Sajtóanyag
 

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

jelenet

Könnyed vígjáték, Szurdi Miklós rendezésében.

Kodák Anna és Zsilák Olivér

Összművészeti gálaest New Yorkban.

Hegedűs D. Géza köszönti Galambos Erzsit

Pénteken, október 26-án ünnepelte a József Attila Színház társulata Galambos Erzsit, aki épp hetven éve lépett a világot jelentő deszkákra.