2018. május 26. - szombat

Tokaj-Rakamaz Hegyalja Fesztivál 2009

Kinyomtatom...
Időpont: 
2009. július 15 - 2009. július 19
10. Hegyalja Fesztivál: Machine Head, Tankcsapda, stb...

Magyarország egyik legszebb borvidékén idén is várja a zene, és a jó bor ínyenceit a Tokaj-Rakamaz Hegyalja fesztivál. A mostani, a fesztivál 10. jubileumi évfordulója, erre felkészülve, világsztárokkal (is) ünneplik az alkalmat.

A külföldi sztárok közül tiszteletét teszi a Nagyszínpadon a Magyarországon először játszó metálikon a Machine Head, a rengetegszer nálunk járó Faithless egy Dj-settel, és a Basement Jaxx. De a többi színpadra is jut belőlük bőven, az elektronikus zenék kedvelőinek: Transglobal Underground, Roni Size & Mc Dynamite, Parov Stelar, Adam Freeland. A keményebb zenék kedvelőinek pedig: Ignite, Testament, Death Angel, Finntroll, Keep Of Kalessin, Hatesphere, Kataklysm.

10. Hegyalja Fesztivál: Machine Head, Tankcsapda, stb...10. Hegyalja Fesztivál: Machine Head, Tankcsapda, stb...

A magyar felhozatal is parádés. Itt is főleg ugyanarra a két területre koncentrálódik a zene. A honi "underground sztárzenekarok" a teljesség igénye nélkül: Kispál És A Borz, Quimby, Kowalsky Meg A Vega, Korai Öröm, Colorstar, Belga, Barabás Lőrinc Eklektric, Irie Maffia, 30y, Copy Con, Paso, Zagar, Brains, Cadik, Palotai, Esclin Syndo, Péterfi Bori And Love Band. És a zúzósabb zenék rajongói se panaszkodhatnak: Tankcsapda, The Bedlam, Watch My Dying, Zorall, Isten Háta Mögött, Blind Myself, Pokolgép, Ossian, Superbutt, Dalriada.

Bővebb információ a fesztivál honlapján: www.hegyaljafestival.hu

A helyszín és a zenei felhozatal is pazar, irány Tokaj!!!

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

A Vígadó téri helyszín kiemelkedő programja a vasárnapi Talány Akusztik koncert-színház (18:30-kor), melynek vendégei: Kálloy Molnár Péter és Dúzsi Tamás.

First Hate

A First Hate szinti-pop duó masszív nemzetközi reflektorfényben tavaly végigjárta Európa, Nagy-Britannia, sőt, Kína klubjait is.

Sera Gösch

A gyönyörű és tehetséges szoprán, Sera Gösch játssza el a korábban Rost Andreának szánt címszerepet a Margitszigeti Szabadtéri Színpad nagyszabású operabemutatójában.