2018. április 26. - csütörtök

Nyilvános interjúk, baráti beszélgetések kortárs zenészekkel.

Kinyomtatom...
Helyszín: 
RaM Colosseum
Időpont: 
2014. október 26. 15:00
Rockmúzeum plakát

A magyar dzsesszélet kiválóságai a Rockmúzeum színpadán.

Új programsorozatot indít a Radics Béla RB. Emléktársaság. A magyar dzsessz élő legendáival Halper László gitáros beszélget, aki a nemrég jelentette meg a nagysikerű Zenészlegendák második részét, a különböző formációjú Rákfogó együttesekről szóló kötetet Zenészlegendák 2. címmel. A színvonalas talk-show házigazdája a Hírességek Csarnoka, a magyar Rockmúzeum.

A Rockmúzeum támogatásával megvalósuló rendezvény „Nyilvános interjúk, baráti beszélgetések kortárs zenészekkel” címmel 2014. október 26-án (vasárnap) 15 órakor kezdődik, ahol az őszi klubidényben első alkalommal a hazai dzsessz rock nagy úttörőit látják vendégül. Halper László mostani interjúalanyai az „Új Rákfogó” – és persze több más zenekar - legendás tagjai lesznek: Babos Gyula, Kati Horváth Lajos, Kőszegi Imre, Ráduly Mihály és Szakcsi Lakatos Béla.

A klubbelépő egyben a múzeum megtekintéséül is szolgál. Minden érdeklődőt szeretettel vár a Radics Béla RB. Emléktársaság, a Rockmúzeum valamint meghívott vendégei!

A Rockmúzeum a RAM Colosseum területén a Bp. XIII. ker. Kárpát u. 23. sz. alatt található.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

jelenet

A Szentendrei Teátrum és a Rózsavölgyi Szalon közös produkciója.

Tender

Tender lemezbemutató koncert a Dürer Kertben.

csoportkép

Baján mutatja be a Budapesti Operettszínház az István, a király című rockopera Székely Kriszta rendezésében készülő legújabb változatát.