Kern András-koncert - „Lövölde tér” a fővárosban elsőként.

Időpont: 
2014. november 14. 20:00 - péntek

Újból Kossuth-díjas fellépője lesz az Óbudai Kulturális Központnak!

Bár a Lövölde tér című koncerttel több, mint egy éve turnézik vidéken Kern András és illusztris vendégei Hernádi Judit és Heilig Gábor, a műsort november 14-én este, Óbudán láthatja elsőként a fővárosi közönség!

A címadó lemez negyedszázada született, s annak idején maga Kern András is tele volt kételyekkel a fogadtatást illetően. Ám az idő rácáfolt a félelmekre, s ma is sokan dúdolják kívülről az azóta is méltán népszerű dalokat, melyek szövegeit zömmel Kern András jegyzi. A trió nem először dolgozik együtt, hiszen Heilig Gábor szinte állandó munkatársnak számít Kern életében a zenei vezető poszton.

Az eltelt 25 évben újabb lemezek láttak napvilágot, s akad közöttük olyan is, Kernádi címmel, ahol Hernádi Judit a partnere a dalok előadásában. S bár a három művészt a magánéletében szoros szálak kapcsolják össze, Kern és Hernádi 2014-ig közel 20 évig nem lépett fel egy színpadon, így mostani a közös munkák számukra is örömet jelentenek.

A triumvirátusnak a briliáns billentyűs, Gátos Iván és kiváló zenészekből álló zenekara szolgáltatja a kíséretet. A nézőknek pedig már a három szereplő is egyfajta garancia, hogy ez a péntek este jó hangulatban telik majd, ráadásul a művészek jó érzékkel vegyítik a humort és az elgondolkodtató, vagy édes-bús dalokat.

2014. november 14. 20:00 - Lövölde tér – Kern András estje
 

Hirdetés