2018. január 20. - szombat

Hyperspace a Félsziget Fesztiválon

Kinyomtatom...
Időpont: 
2009. július 24
Hyperspace

Az 1996-ban útjára indított Hyperspace rendezvénysorozat Magyarország és az egész közép/kelet-európai régió első számú techno megmozdulása. A magyar elektronikus zenei kultúrát lassan másfél évtizede formáló eseménynek köszönhetően generációk ismerhették meg a mindenkori legelőremutatóbb techno hangzás esszenciáját.

Az elmúlt 13 évben olyan elektronikus zenei ikonok tették tiszteletüket, mint Sven Väth, Jeff Mills, Dave Clarke, Richie Hawtin, DJ Hell, Derrick May, Marco Carola, DJ Rush, Chris Liebing, Adam Beyer, The Advent, Josh Wink, Tiga - a teljesség igénye nélkül.

Idén nyáron egy újabb fontos állomás elé érkezik a rendezvénysorozat, hiszen első alkalommal mutatkozik be az erdélyi Félsziget Fesztivál programkínálatában. A 2007 óta a budapesti SYMA arénában évente egyszer jelentkező Hyperspace, történetének két meghatározó nemzetközi vendégművészével érkezik Marosvásárhelyre. A már Németország legjobb lemezlovasának is megválasztott frankfurti techno-guru, Chris Liebing, illetve a portugál Live Act fenomén The Advent lesznek az első Félsziget Hyperspace fő attrakciói.

HyperspaceHyperspace

A két sztár játékát a Deadcode Production képviseletében a Hyperspace örökös fellépői: Hot X, és Igor Do'Urden kíséri.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó Valuska Gábor

A Sanghaji Konzervatórium kortárs előadása, a Tang Xianzu kínai opera.

Miklósa Erika és Fekete-Kovács Kornél

Miklósa Erika koncertje Fekete-Kovács Kornéllal és a Modern Art Orchestrával.

illlusztráció

Ötödik éve rendezik meg az Operavizsga Fesztivált a Zeneakadémia Solti Termében.