2018. szeptember 24. - hétfő

A Rózsavölgyi Szalon a Benczúr Kertben. # nyár van, nyár

Kinyomtatom...
plakát

A Rózsavölgyi Szalon idén nyáron számos helyen játszik az országban, s kicsit kiköltözik a budapesti Benczúr Kertbe is.

A Benczúr Palota platános kertjébe különféle programokat szerveznek – együttműködve a Fidelio programmagazinnal és a Magyar Posta Zrt. Postakürt Alapítványával.

Lesz ott swing és operett, régi filmek és sörterasz, filmzenék, és persze két Rózsavölgyi Szalon-produkció is látható majd a Benczúr Kertben, a Valami csaj(ok) Pokorny Liával és Őze Áronnal, valamint a legújabb előadásuk, A kulisszák mögött – Spolarics Andreával, Kardos Róberttel, Sztarenki Dórával, Vasvári Csabával.

Az első előadás a Benczúr Kertben: 2018. június 27. 20.30 (esőnap: június 28.)
Swingoperett
Operett slágereket, egyebek mellett Ábrahám Pál, Kálmán Imre és Zerkovitz Béla dalait éneklik swingre hangolva az Operettszínház szólistái: Felföldi Anikó, Fischl Mónika, Simon Panna, Bálint Ádám, Homonnay Zsolt. Bársony Bálint és zenekara játszik, akik az Amerikai komédia és A chicagói hercegnő című előadások után ismét bizonyítják: az operett és más műfajok kiválóan megférnek egymás mellett.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

6 kontinens és 50 ország után végre Budapesten a művészet új dimenzióját jelentő virtuális 3D-s látvány- és táncszínház.

Időpont: 
2018. november 5. 19:00
plakát

Arany János születésének 200. évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből és tollából Derzsi György lelkéből ez a musical-ballada.

Centrál Színház

Szeptember 16-án Centrál-nap a Révai utcában és színes programok a színházban.