2018. november 18. - vasárnap

Beyoncé Knowles előtt tiszteleg a Paramount Channel

Kinyomtatom...
Dreamgirls

Szülinapi filmparádéval ünnepel a mozis csatorna.

Még nincsen negyvenéves, de többmillió eladott lemezzel, teltházas koncertekkel, valamint 22 Grammy-díjjal a háta mögött Beyoncé Knowlest már most minden idők legjobb R&B énekesnőjeként emlegetik. Ráadásul a filmezésbe is belekóstolt, és ahogy azt tőle megszokhattuk, a mozis világban is igen zajos sikereket aratott. Az élő legenda szeptember 4-én ünnepli a 37. születésnapját, amelynek kapcsán a Paramount Channel két remek filmjével tiszteleg nagysága előtt.

Beyoncé Knowles a ’90-es évek legsikeresebb lánycsapata, a Destiny’s Child tagjaként robbant be a köztudatba, majd szólókarrierbe kezdett, és tehetségének köszönhetően cirka egy évtized alatt jutott fel a csúcsra. Mindennek tetejébe Hollywoodot is meghódította, nevéhez több remek mozifilm is fűződik, debütálása a 2001-es Carmen - Egy hip hopoperában volt, majd egy évvel később az Austin Powers – Aranyszerszám című paródiában a dögös Fuxxi Kleopátrát alakítva nyűgözte le a világot.

A szeptember 4-én a 37. születésnapját ünneplő énekes-színésznőt a Paramount Channel két remek filmjével, a 2003-ban bemutatott Kísértés két szólamban cíművel, illetve a 2007-es Oscar-díj-átadón nagy meglepetéseket okozó Dreamgirlsszel köszönti. Míg előbbiben egy gospelkórust a csúcsra repítő dzsesszénekenőt alakít, utóbbiban Jamie Foxx, Eddie Murphy, Jennifer Hudson, valamint Anika Noni Rose oldalán egy fiktív lánytrió felemelkedését és bukását mutatja be a ’60-as évek Amerikájából.

Beyoncé Knowles szülinapi filmek a Paramount Channel műsorán:
18.25-től Kísértés két szólamban
21.00-tól Dreamgirls

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Csernus Tibor és Juhász Ferenc

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány és a Várkert Bazár közös kiállítása, a Csernus és a Montmartre novembertől januárig izgalmas programokkal várja az érdeklődőket!

fotó: Kleb Attila

A Liszt és Prima-díjas zongoraművész belgiumi, kolumbiai és kanadai hangversenyei után a Fondation Cziffra által rendezett SenLiszt Fesztivál díszvendége és az eseménysorozat zenei versenyének zsűritagja.

A-TEAM fotó a tavalyi gálán készült

Angyalok szárnyalása címmel november 19-én 19 órától jótékonysági est a Jókai Színházban.