Paulaner Oktoberfest Budapest 2018

A világ legnagyobb sörfesztiválja idén is ellátogat Budapestre.

Magyarországon immár hatodik alkalommal élhetjük át az igazi bajor élményt 2018. szeptember 27–30. között a Kincsem Parkban. A budapesti rendezvény alternatívát kínál mindazoknak, akiknek személyesen nincs lehetőségük Münchenben megtapasztalni ezt az utánozhatatlan közösségi élményt.

Az idei évtől kezdve az Ever Drink Kft., mint a Paulaner Brauerei Gruppe GmbH & Co. KGaA hazai képviselője saját hatáskörében szervezi a Paulaner Oktoberfest Budapest sörfesztivált.

„A tematikusan felépített forgatókönyv szerint a programok jellegével a fesztivál valamennyi napja két részre bontható, így sokkal színesebb programlehetőséget kínál. A délutáni órákban és hétvégén a családokat is várjuk szeretettel: a gyerekek részére részben ingyenes programokkal készülünk, mint bungee jumping- trambulin, kézműves foglalkozások, póni lovaglás. Az ingyenes programok mellett vidámpark is várja látogatóinkat. A rendezvény 14 éves korig ingyen látogatható.
Kora estétől hajnalig népszerű hazai fellépők szórakoztatják vendégeinket. Két sörsátorral készülünk: a Paulaner Oktoberfest sátorban hazai fellépők koncertjeire bulizhatunk, míg a Zimbo sramli sátorban német hagyományőrző sramli zenekarok húzzák a talpalávalót. Az Oktoberfest hagyományaihoz igazodva - szintén a délutáni és kora esti órákban – a Kincsem Park által szervezett agár-, galopp-, és lóverseny futamok szórakoztatják a publikumot. Az eredeti bajor Oktoberfest sörök mellett látogatóink hazai kézműves söröket és egyéb nemzetközi sörmárkákat is kóstolhatnak.”

A bajor és hazai gasztronómiai kirándulást egész nap biztosítja az önmagában is nagyon népszerű Food Truck CateringSzeptember 27-én, csütörtökön 18 órakor a Paulaner Nagysátorban hivatalos megnyitó keretében csapra verik az első hordó Paulaner Oktoberfest sört. A Paulaner Oktoberfest sátorban a négy nap alatt fellép – többek között - Curtis, Tóth Gabi, dj. Dominique, a Happy Gang és lesz Beatrice valamint Animal Cannibals nagykoncert és Magna Cum Laude Magyar Virtuózok produkció bővített felállásban. Igazi érdekesség lesz a Musikverein Harmonie Gerstetten 50 tagú német fúvós zenekar kiegészülve a 30 tagú Pilisvörösvári Német Nemzetiségi fúvószenekarral
A rendezvénnyel kapcsolatos további részletek megtalálhatók a weblapon.
Jegyvásárlás itt: