2019. február 16. - szombat

A világ múmiái kiállítás – látogatószám-rekord az első két hónapban

Kinyomtatom...
részlet a kiállításból

Rekordszámú érdeklődőt vonzott nyitvatartása első két hónapjában A világ múmiái kiállítás.

A 4500 év történelmét bemutató tárlatra szinte pontosan kétszer annyian voltak kíváncsiak, mint a BODY Kiállításra annak első két hónapjában.

"A jegyeladások alapján kijelenthetjük, hogy A világ múmiái kiállítás megdöntheti az összes eddigi látogatottsági rekordunkat" - mondta Bátyi Dániel, a kiállítást Budapesten bemutató JVS Group Hungary ügyvezető igazgatója. "Ez már a harmadik nagyszabású kiállításunk a belvárosi Komplexben. A Titanic kiállítással mutatkoztunk be a hazai piacon, amelynek nyitvatartását a nagy érdeklődés miatt meghosszabbítottuk. A BODY Kiállítás minden várakozásunkat felülmúlta, de az első hónapok visszajelzései alapján A világ múmiái lesz az eddigi legsikeresebb produkciónk. Az élet és a halál közelségének érzése senki számára nem közömbös" - jelentette ki Bátyi.

A világ múmiái kiállítás augusztus 16-án nyitotta meg a kapuit. A kollekció igazi világszenzációnak számít, hiszen ilyen összeállításban sehol a világon nem láthatta a közönség a múmiákat. A világhírű váci múmiákkal éppúgy szemtől szembe találkozhatnak a látogatók mint a dél-amerikai kosármúmiákkal, az egyiptomi pap maradványaival, vagy a titokzatos erdélyi múmiával.

A kiállítás 2018 végéig tart nyitva a KOMPLEX-ben (1061 Budapest, Király utca 26.)

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Ünnepi koncert a 93 éves Kurtág György köszöntésére február 17-én.

plakát

Sopronba érkezik a Black Eyed Peas, a Cypress Hill és a Papa Roach.

borító

Valentin-napi könyvajánló.