Péntek este Holnemvolt halloween

Este 6-tól éjjel 11-ig tartanak a programok a Holnemvolt Várban.

Péntek este (október 26-án) különleges halloweeni programokkal várják a nagyközönséget a Holnemvolt Várban, az Állatkert új játszóparkjában. A programok este 6-tól éjjel 11-ig tartanak, a belépő pedig egységesen 1000 forint, de a jelmezben, arcfestéssel vagy töklámpással érkező gyerekek díjmentesen léphetnek be.

Mindenszentek előestéje helyett már öt nappal korábban, október 26-án, pénteken este megtartják a Holnemvolt halloweent a Holnemvolt Várban, az Állatkert új játszóparkjában. A programok este 6-kor kezdődnek, és egészen éjjel 11-ig tartanak. Belépni a Holnemvolt Vár kapuján (a cirkuszépülettől jobbra, a régi körhintánál) lehet, a jegyek egységesen 1000 forintba kerülnek, de azok a 14 éven aluli gyermekek, akik halloweeni jelmezben, vagy arcfestéssel, vagy töklámpással érkeznek, díjmentesen látogathatják a Holnemvolt halloweent.

A programok között lesz tűzzsonglőr bemutató, mécsesek fényes ösvénye, családi tökfaragó műhely, boszorkányos arcfestés, szellemvasút, tevegelés, lovaglás, „szellemes” körhinták és törpekerék is. A Titokpincénél tomboló zombikkal lehet találkozni, a Mesterségek Udvarában pedig lámpást, madárijesztőt, szellemet és rémisztően finom süteményt készíthetnek az alkotni vágyók. Emellett többféle tökös ételt is meg lehet majd kóstolni, a töklevestől a tökös-mákos rétesig.

A Holnemvolt halloween mellett az Állatkert mostanában az őszi szünethez kapcsolódó programokkal és kedvezményekkel várja a látogatókat. Az október 20-tól november 4-ig tartó időszakban napközben látványetetések, állattréningek és etológiai bemutatók kínálnak különleges élményeket, a 14 éven aluli gyermekek pedig jelképes, 200 forintos áron látogathatják az Állatkertet.