Megnyílt Budapest új, izgalmas helyszíne, a MATRIX Holistic Center

Matrix Holistic Center - ahol Önmagára hangolódhat - Egy helyen születik újjá a test és a lélek.

Mátrix Holistic Center a teljességért és a megújulásért . A teljesség megélése a célja a most nyíló Mátrix holisztikus központnak. Hétköznapi stressz, új helyzetek, fiatalos megjelenés, dinamikus gondolkodás, könnyed mozgékonyság - mind-mind olyan elvárás, amivel nap mint nap találkozunk. Hogy bármilyen helyzetben meg tudjunk felelni nekik, ahhoz forradalmi módszerekre van szükség.

Ezeket kínálja tálcán a Mátrix Holistic Center. Felkészít arra, hogy a lehető legjobb, leglendületesebb és legteljesebb válaszokat nyújtsuk a bennünket érő kihívásokra. A szervezet alkalmazkodóképességét kvantumszinten támogatja, hogy tudatosan kapcsolódhassunk fizikailag, szellemileg, érzelmileg a bennünket körülölelő univerzális mezőhöz.

Az élet kozmikus hálózatához kapcsolódunk
Mindannyian az életet alkotó kozmikus hálózat részei vagyunk. Szervezetünk algoritmusok által működik, alkalmazkodik, regenerálódik: él. Ezek az algoritmusok együtt lüktetnek a kozmosz áramlásaival. Az emberre jellemző egységes mintázattal bírnak, és hordozzák a csak ránk jellemző megnyilvánulásokat is. Ezeknek a kozmikus áramlásoknak az összehangolásában segít a Mátrix, hogy teljesítményünk elérhesse a maximumot.

Szervezetünk kibernetikai irányításának támogatása (KIT)
A Mátrix Holistic Center saját egyedülálló KIT csúcstechnológiája teszi lehetővé, hogy a szervezet minden szintjén akadálymentes legyen az információ áramlása. A sejtjeink folyamatosan kommunikálnak, több mint 100.000 élettani folyamat megy végbe bennük másodpercenként, összehangoltan. Ezt a képzeletünket felülmúló összhangot a mátrix algoritmusai vezénylik. A kozmikus mátrixon keresztül válik lehetségessé a folyamatos megújulás.

A szervezeten belüli információáramlás minősége az egész-ség kulcsa.
A KIT alkalmazásával sejtjeink információáramlása akadálymentes lesz. Egy olyan teret hozunk létre jeladóink segítségével, melyek lehetővé teszik a szervezet saját jeleinek továbbítását, áthidalva minden akadályt. Ez a legmélyebb összhang élménye, a megélhető teljességé. Ha kellő figyelmet fordítunk magunkra, akkor számos területen befolyásolhatjuk életminőségünket, szervezetünk regenerálódását, folyamatos megújulását. Az utóbbi 30 évben KIT-kutatóink és oktatóink világszerte esélyt adtak a teljességben megélhető élet számára, ügyfeleink százezrei tapasztalhatták meg életük minőségi javulását.
Ahol az összefüggések értelmet nyernek - 1065 Budapest, Hajós u 32.