Margaret Island - nyárzáró koncert a Tokaj Fesztiválkatlanban

Legszebb színek turné - 2019. augusztus 31. (szombat), 20.00.

Különleges műsorral ünnepli öt éves fennállását a Margaret Island zenekar: ismert slágereiket, mint az Eső, a Veled minden, a Legszebb szavak és a Hóvirág ezúttal áthangszerelve, a Heuréka Pop Orchestra kamarazenekarral kiegészülve adják elő a csodás panorámájú tokaji helyszínen, augusztus 31-én.

A Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint alapította Margaret Island az ország egyik legsikeresebb zenekara a hazai könnyűzenei palettán. Az elmúlt pár év alatt gyorsan kivívták maguknak az elismerést mind szakmailag, mind a közönség részéről. Eddigi három nagylemezükön megtalálható dalaikból sorra slágerek válnak, szakmai díjakban és elismerésekben részesülnek. A vidéki klubok után hamar a nagyobb játszóhelyek, a hazai fesztiválok állandó fellépőivé váltak, sőt külföldi fellépéseik száma is egyre nő.

A pozitív és elgondolkodtató üzenetekkel tűzdelt akusztikus és popzenét játszó együttes népszerűsége azóta is töretlenül ível felfelé. A csapat a siker ellenére máig az őszinte örömzenélésben hisz, így nem lesz ez másként a Katlan színpadán sem. Koncertjük egy igazi, vidám nyárzáró buli lesz!  

Jegyek itt.