Újra „együtt PLACC” piknik a Frankel Leó utcában, október 5-én

Az első piknik hatalmas sikere után most újra “együtt” az utca!

Közösségi összefogással indult útjára a Frankel Leó utcában az “együtt PLACC” nevű rendezvény július végén, amelyben az utca vendéglátósai, boltjai, szolgáltatói fogtak össze a Placc közösségi vásárokkal, valamint az EB OVO Egyesülettel. A első rendezvény sikere után a közösség újra, új programelemekkel is kiegészülve vár szeretettel mindenkit.

Az “együtt PLACC” az az ünnep, ahol egy napra a figyelem középpontjába kerül a Frankel Leó utca közössége. A rendezvény kutya-, ember- és családbarát programokkal várja az érdeklődőket. A PLACC közösségi vásárok kutyás tematikával is készülnek az utca különböző szakaszain és helyein, ezzel teret, ismertséget adva a kerületi kiállítóknak, tervezőknek, dizájnereknek és portékáiknak, illetve aznap utcaművészekkel, utcazenészekkel is kiegészülnek.

A helyi vendéglátósok megnyitják teraszaikat és közösen összeállítanak egy menü-útlevelet, ami a rendezvény programjaihoz, szolgáltatásaihoz ad útmutatót, egymást is ajánlva.

A Frankel Leó utca közössége és boltosai sok-sok nyereménnyel is készülnek. A pikniken mindenki kap egy „útlevelet” és egy „repülőjegyet”. A repülőjeggyel több helyen be lehet csekkolni, a 10 “becsekk” után pedig mindenki leadhatja az EB OVO Lounge-ban a repülőjegyét, amely ajándék-sorsoláson vesz részt.

Az EB OVO Egyesület tagjai mindezt kutyabaráttá is teszik, hogy a kutyások és nem kutyások is kellemesen érezzék magukat a forgatagban.

2019. október 5. 12-20 óráig

Esőnap: Október 12. Szombat 12-20 óráig

Frankel Leó utca, Margit krt. - Bem József tér közti szakasz

Kiállítói jelentkezés itt.

Hirdetés