A Rakuten Viber a világon egyedülálló 360°-os, csevegő alkalmazás-szabaduló szobával kísérti felhasználóit Halloween alkalmából

A valósághű horror szoba légkörét a hátborzongató időszakban élvezhetik a felhasználók, akiket különböző interaktív, kalandos menekülési útvonalak várják.

Azok a játékosok, akik szeretnének részt venni a kalandban, egy ingyenes, ünnepi matricacsomag letöltésével léphetnek be a szabadulószobába. Az felhasználót kísérteties témák kísérik az úton, szórakoztató játékok és a Viber partnerei által összeállított kvízek állják útját a menekülés labirintusában. A helyiségben a felhasználó akár ötféle módon fedezheti fel a kiutat a 360 fokos virtuális élmény rejtett elemeinek segítségével. Azok a szerencsések, akik az összes kijáratot megtalálják, nem csak online túlélőkké válnak, de esélyesek a haláli Halloween matricacsomag elnyerésére is!

A rettegés idején barátok nélkül nem igazi a móka, ezért a Viber létrehozta a „Barátok meghívása” funkciót, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák élményeiket és meghívják ismerőseiket, hogy kipróbálhassák a borzongató élményt. A 360 fokos szabaduló szobát a legújabb webes VR technológiákkal fejlesztették és optimalizálták a Viberre. Különböző térbeli és tervezési megközelítéseket vetettek be a legjobb felhasználói élmény elérése érdekében. Az innovatív technológia lehetővé teszi a játékosoknak, hogy teljesen belemerüljenek a játékba, és a chat-platformon belül élvezzék a kivételes élményt.

Felkészültél a kalandra? Töltsd le a Halloween matricacsomagot!