Duda Éva Társulat: Wonderland – bemutató a Trafóban

Az idén 10 éves Duda Éva Társulat új, Wonderland c. táncelőadása november 4-én.

Minden azon múlik, hogy épp milyen szemüvegen keresztül nézzük a világot. Lehet minden csodás, felemelő, káprázatos és szórakoztató is. Talán csak annyi az egész, hogy a dolgokat hogyan keretezzük be. Engedhetünk a csábításnak és az illúziónak olykor, hogy minden rendben van, mert a világ szép, minden szikrázóan ragyog körülöttünk és a legjobb helyen élünk a Földön, itt bármi megtörténhet. Csodaország itt van, benne élünk, bennünk él!

A színek és formák mögött ugyanakkor kétségek bújnak meg, kérdéses, hogy mennyire valódi a csillogás, hogyan uralkodik el a romlás és a káosz, tudunk-e egymásért mozdulni, vagy a like-ok száma képese-e megmenteni minket a saját magunk okozta katasztrófáktól? Az viszont bizonyos, hogy mindez esszenciális része annak a hátborzongatóan csodálatos világnak, amiben épp létezünk.

„Teljesen abszurdnak élem meg a mai világunkat, rengeteg szélsőséggel, szörnyűséggel, éhezéssel, klíma vészhelyzettel a nyakunkban, és közben mérhetetlen fényűzés, felelőtlenség, pazarlás és nem végső soron mások kihasználása és manipulálása van a másik oldalon. Ezeket számomra baromi nehéz feldolgozni, ezeket az érzéseket próbálom most humorba önteni, és vadabban, jókora szarkazmussal valahogy megfogalmazni, hogy ne nyomasszon annyira.” - Duda Éva

A csapat 10 éves évfordulójára készülő előadás harsány finálénak ígérkezik, a gyönyörködtetés céljából, magunk és a közönség szórakoztatására. Rainbow, Paradise, Sugarsex!

2019. november 4. 20:00, 2019. november 5. 18:00

Évfordulós programok November 5-én:

18:00 Lépj előre 10-et: Nyitott mozgás-szeánsz Kámán Orsi drámapedagógussal és a táncosokkal

19:00 10 ÉvaD: Szakmai beszélgetés Kálid Artúr vezényletével, Duda Éva válaszol

20:00 Előadás: Wonderland

21:00 Filmvetítés: 3650 nap

22:00 Évtized Party a Klubban: A talpalávalót Kunert Péter és Újvári Milán keveri, utánuk Csuzi Márton és Petróczki Ákos szettje zárja a bulit