Végre egy igazi romantikus vígjáték: Seveled

Lezajlott Orosz Dénes új romantikus vígjátéka, a Seveled gálapremierje.

Csupa mosolygó, vidám ember koccintgatott kedd este az Aréna mozijának előcsarnokában, és a vetítés egyértelműen jó kedvre hangolta a vendégsereget. Nem is csoda: a Poligamy és a Coming Out rendezőjének filmjében szerethető hősök szerelmi bonyodalmait követhetik a nézők – kiváló színészek előadásában. A premieren természetesen majdnem mindannyian végigvonultak a vörös szőnyegen: Tenki Réka, Mészáros Béla és Básti Juli mellet Mészáros Máté, Rezes Judit, Pálmai Anna is ott volt; a film néhány nagyszerű további szereplője, Bodrogi Gyula, Cserhalmi György, Pogány Judit, Molnár Áron, Ónodi Eszter pedig egyéb elfoglaltságai miatt a távolból izgulhatott a díszbemutatóért.

Úgy tűnik, nagyon sokan sejtették, hogy egy nagyszerű szórakoztató film kezdi meg ezen az estén a mozis pályáját, a Seveled első hazai vetítésének nézői között rengeteg szakmabeli és más híresség bukkant fel. Végignézte (és végignevette a filmet) a rendező korábbi filmjeinek főszereplője, Csányi Sándor, a frissen díjazott Gera Marina, a műfaj kiváló hazai művelője, Goda Krisztina, és a legmenőbb youtuberek közül többek között Viszkok Fruzsi és a Pamkutyáék, továbbá Szabó Győző, Iszak Eszti, Fésűs Nelly, Cinthya Dictator, Nádai Anikó, Szabó Simon és még sokan mások.

A Seveled csajozásban virtuóz, a hazugságban viszont ritkán sikeres főszereplője és első, igazi szerelmének története egy kis napsugarat hozott a télbe és a karácsonyi időszakban kiváló kikapcsolódásnak bizonyulhat csütörtöktől minden hazai mozinéző számára. (IC Press)