A Halott Pénz köszöntötte Fucsovicsot a Dorko csapatában

A vasárnap esti 15. Halott Pénz Aréna koncert a zenei meglepetéseken kívül tartogatott még egy igazán ütős bejelentést.

A jubileumi show előtt Marsalkó Dávid, aki korábban szintén versenyszerűen űzte a sportot, és pályafutása nagy részét már a Dorko csapat tagjaként töltötte, óriási örömmel üdvözölte Fucsovics Mártont. Fucsovics hosszú távra szóló megállapodást kötött a Dorkoval, így az egyik legjobb magyar sportoló mostantól magyar márkában lép pályára.

 „Szeretnénk inspirálni a magyar embereket, hogy higgyenek magukban, és elkötelezetten, lépésről lépésre küzdjenek az álmaikért. Fucsovics Marci hihetetlen erősítés a csapatunknak, akivel közösen folytatni szeretnénk ezt a munkát. A Halott Pénz zenekar útja és sikere pedig szintén hatalmas motiváció számunkra, gratulálunk nekik az eddigiekhez, és további hangos sikereket kívánunk a srácoknak!” – mondta el Gém Péter, a Dorko alapítója.

Fucsovics már jól ismeri a márkát, hiszen a Magyar Tenisz Szövetség volt a hazai sportszövetségek sorában az első, akivel a Dorko 2018 szeptemberében megállapodást kötött.

„Büszke vagyok és nagyon izgatott, hogy a Dorkoval dolgozhatok együtt a jövőben a számomra tökéletes termékek megalkotásában.  Fiatal feltörekvő magyar márkaként napról napra szeretnének egyre jobbak lenni, és én maximálisan tudtam azonosulni ezzel“ – mondta el Fucsovics Márton, akit januárban már az új felszerelésben láthatunk a teniszpályákon.

A Dorko és Fucsovics Márton közös céljai között szerepel 2020-ra egy saját tervezésű kollekció megvalósítása is, aminek érdekében már teljes erőbedobással elindították az alkotói munkát.