Az Alexandra kiadócsoport 2019 év végi újdonságai

Gyönyörű regényekből sem szenvedünk hiányt az új évben!

A Pioneer Books gondozásában megjelent Anglia egyik legnépszerűbb írónőjé, Milly Johnson legújabb bestsellere magyarul. A Légvárak és régiségek az újrakezdés témakörét dolgozza fel az írónő elragadó, egyedi stílusában.

A nagy sikerű Marilyn Monroe - A rivaldafény árnyékában után két újabb különleges életrajzi kötet jelent meg a kiadócsoportnál. I'm Your Man címmel a mindig kifogástalan öltönyben mutatkozó, utánozhatatlan hangú és mosolyú Leonard Cohenról olvashatunk. A könnyebb zenei műfajok szerelmeseinek pedig Keith Richards piszkosul őszinte önéletrajzát ajánljuk, amelyben a zenész bevezet minket a rock 'n' roll kulisszái mögé.

Megjelent George R. R. Martin Álomdalok című gyűjteményének második kötete. A könyv az ereje teljében lévő írót mutatja be, aki egyszerűen nem tud hibázni, legyen szó science fictionről, fantasyről, horrorról, vagy ezek utánozhatatlan egyvelegéről. Rajongóknak kihagyhatatlan!

Az Elveszett levelek sodró, magával ragadóan izgalmas és megható történet tiltott szerelemről, igaz barátságról és a háború női oldaláról. A nagy sikerű Árvák vonata szerzője, Christina Baker Kline egy ikonikus festmény, a Christina világa keletkezését mutatja be új könyvében, az Egy darabnyi világban, A fény korában pedig egy kivételes nő, Lee Miller igaz történetével ismerkedhetünk meg, aki a férfiak árnyékából kitörve elképesztő fényképészkarriert futott be.

Végül, de nem utolsósorban az urakra is gondoltak! Az Alexandra Kiadó gondozásában két komoly tudományos kötet is megjelent nemrég. A terminátor eljövetele az autonóm fegyverek és automatizált háborúk világába vezeti az olvasót, A Nyugat öngyilkossága pedig bemutatja, hogy amíg a szabadság elvei és a jogállamiság megkérdőjeleződik a fejlett társadalmakban, az összeomlás elkerülhetetlen.

Az összes újdonságot megtekintheti a kiadók oldalán: Alexandra Kiadó, Cartaphilus Könyvkiadó, Pioneer Books.