All in – Ízletes paleo és vegán finomságok

Lépj be a mindenmentes ételköltemények ínycsiklandó világába!

Czanik Balázs fitness edző, a Capoeira aerobik megalkotója életében a legfontosabb szerepet a mozgás tölti be, emellett pontosan tudja, hogy az egészséges életmódhoz ugyanúgy hozzátartozik a kiegyensúlyozott táplálkozás is. Ezért készített már több receptkönyvet, melyekben természetes alapanyagokból készült, szénhidrátcsökkentett ételek, finom desszertek találhatók. Ezúttal Kiss Enikővel, az All in - natural food alapítójával mindenmentes étkeket alkottak.

Mindenmenteseket, vagyis olyanokat, melyekben minden jó megtalálható, és fogyasztásuk során nem kell az allergiától, egyéb egészségügyi problémáktól tartani.

Kiss Enikő saját egészségügyi problémái és igényei miatt kísérletezte ki az első fagyikat, melyekre azonnal óriási igény mutatkozott. Ezután pedig az álmait követve elindult azon az úton, amely során sokféle egészséges élelmiszert alkot, emberek ezreinek segítve ezzel.  Hiszen az utóbbi években jelentősen megnövekedett az ételallergiások száma, velük együtt szerencsére az egészségtudatosaké is.

Czanik Balázs és Kiss Enikő: All in – Ízletes paleo és vegán finomságok című könyve hatalmas segítséget nyújt az ételallergiások és a tudatosan táplálkozók számára. Bátran elkészíthetik otthonukban a legfinomabb fogásokat úgy, hogy nem kell választaniuk: egészséges vagy finom legyen.