Március 8-án ikonikus hölgyekkel ünnepel a Paramount Channel

Elképesztő sorsok a mozis csatorna nőnapi műsorán.

Március 8-án a Paramount Channel programjában változatos női sorsokkal ismerkedhetnek meg a nézők. A filmek főszereplői olyan nagyszerű és világszerte ismert sztárok, mint például Ashley Judd, Cameron Diaz, Sandra Bullock, vagy éppen Susan Sarandon; csupa olyan híresség, aki sokat tett a női emancipációért, elfogadásért magánemberként és a vásznon egyaránt. Olyan történetekkel találkozhatunk a Paramount Channel március 8-i műsorában, amelyekben öntudatos, erőskezű nők kerülnek próbatétel elé: legyen az egy régi barátság felelevenítése, egy megromlott testvéri kapcsolat, egy kockázatos szerelmi viszony viszontagsága vagy a börtön kemény világa.

A nőnapi kínálatot 09:15-kor Sandra Bullock nyitja, akit bonyolult szerelmi élete sodor nagy dilemmák elé. A Majd elválik című filmben egy hűtlenség miatt széthullott családot igyekszik egyben tartani. Az új szerelem már a küszöbön kopogtat, miközben lánya egyáltalán nem örül választottjának. A 11:45-kor kezdődő Anna és a királyban Jodie Foster egy elérhetetlennek tűnő férfi után epekedik. A filmben egy angol úrihölgy történetét látjuk, aki egy szem fiával Sziámba (a mai Thaiföldre) költözik, hogy ott a királyi család tanítója legyen. Gyengéd szálak kezdik fűzni magához az uralkodóhoz, miközben magabiztos viselkedésével megreformálja az udvar gondolkodását a női szerepekkel kapcsolatban.

Természetesen nemcsak a párkapcsolati témájú filmek kerülnek górcső alá. A 14:50-től látható Egy cipőben testvérpárjának ugyanis úgy kell együtt élniük, hogy teljesen ellentétes jellemvonásokkal rendelkeznek. A Cameron Diaz által alakított fiatalabb lánytestvér habzsolja a férfiakat, és léha életet él, míg nővére – Toni Collette megformálásában – kevés önbizalma ellenére remek karriert fut be. Ezt a filmet követi 17:40-kor az Örök lányok, melyben Susan Sarandon és Goldie Hawn kelti életre azokat az egykori rocker csajokat, akik húsz év után találkoznak újra, hogy rájöjjenek, miért indult el az életük ellentétes irányba.

Az estét Ashley Judd, a #MeToo-mozgalom egyik vezéralakja zárja. A 19:50-től látható Kettős kockázatban megjár egy női börtönt, miután férje megöléséért ártatlanul elítélik. Kiderül, hogy a férfi felültette a nőt, így az általa alakított karakter, Libby bosszút forral, és rájön, hogy az amerikai törvények értelmében joga van az elégtételre.

A március 8-i nőnapi program:

09:15 – Majd elválik

11:45 – Anna és a király

14:50 – Egy cipőben

17:40 – Örök lányok

19:50 – Kettős kockázat

Hirdetés