Május: Kódolatlan Epic Drama hónap a Tarrnál

A történelmi, bűnügyi és kosztümös drámasorozatokat felsorakoztató Epic Drama csatornát a teljes májusi hónapban kódolatlanul érhetik el a Tarr Kft. előfizetői.

Ezzel több mint 110 ezer háztartásnak adott a lehetőség, hogy nyomon kövesse a hónap két nagy premierjét: a Murdoch rejtélyeit és a többszörös díjnyertes A tengeralattjárót.

A Tarr Kft. és a Viasat World számos alkalommal működik együtt, hogy a médiavállalat minőségi csatornáit még szélesebb körrel ismertessék meg. A ma már nyolc megyében (Baranya, Bács-Kiskun, Fehér, Tolna, Somogy, Vas, Veszprém és Zala), és ezáltal több mint 300 településen jelen lévő kábelszolgáltató ezúttal 2020. május 1. és 31. között sugározza kódolatlanul a kosztümös drámasorozatokat kínáló Epic Drama műsorait, így a csatorna a megszokott 86-os mellett a 67-es programhelyen is megtalálható lesz.

Az egyéb időszakban a Platina Mix csomagban elérhető Epic Drama az érintett hónapban több premierrel is megörvendezteti nézőit. A közkedvelt detektív sorozat, a Murdoch rejtélyei 2020. május 4-ei rajttal, hétköznaponként 20:15-től immár 8. évadával repíti vissza a nézőket az időben, hogy megfejtse a legcsavarosabb bűnügyek titkait. A hónap közepén pedig egy történelmi klasszikus folytatásának második évada kap helyet a repertoárban: a Golden Globe-díjra és két Oscarra jelölt Wolfgang Petersen remekműve, a Das Boot inspirálta A tengeralattjáró című sorozat május 17-től vasárnaponként 21 órától szögezi majd képernyők elé a háborús drámák rajongóit. Ebben három, feszültséggel és fordulatokkal teli történetet ismerhetünk meg olyan színészek előadásában, mint a sokszoros díjnyertes Vicky Krieps (Fantomszál), a Trónok harcából közismertté vált Tom Wlaschiha, a King Kong és a Penge sztárja, Thomas Kretschmann, valamint a Casino Royale-ból Clemens Schick. Karakterük igazán rávilágít arra, hogyan csorbul a lélek egy háború alatt. Aki esetleg lemaradt volna a kritikusok által is nagyra méltatott első évadról, a Tarr MobilTV-n bármikor visszanézheti.