A Fővárosi Nagycirkusz immár heti rendszerességgel jelentkező "Cirkusz +" című és a fecebookon élőben látható, aktuális programja

Május 21-én, csütörtökön 15.00 órakor a sport és a cirkuszművészet kapcsolata.

A kialakult egészségügyi helyzet miatt és a hatályos jogszabályok értelmében a Fővárosi Nagycirkusz március 13. óta nem tart hagyományos értelemben vett előadást. A Fővárosi Nagycirkusz heti rendszerességgel online programot sugároz nézőinknek a közösségi csatornák felhasználásával. A tavaszi műsor utolsó előadását Fesztivál+ varázslatos győztesek címmel, az első élő közvetítést március 15-én több ezren követték a Cirkusz facebook oldalán

Az eltelt időszak alatt a Cirkusz minden csütörtökön élő műsort sugároz. Hétvégén pedig, archív anyagait láthatja a közönség a közösségi médián keresztül.

Május 21-én, csütörtökön 15.00 órakor induló műsor tematikája a sport és a cirkuszművészet kapcsolata lesz, melynek értelmében a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ nyilvános felvételt és sajtóeseményt hirdet.

A műsorban szerepel:

Richter Kevin magyar Guinness rekorder lovasakrobata, aki ugródeszka csoportjával lép fel.

Meghívott vendég Kasza Róbert, a KSI öttusázója, világ és Európa-bajnok olimpikon, aki a Tokiói olimpiára is kvalifikációt szerzett. Az adás végén a golyó nevű rekvizitet próbálja ki, cirkuszi animátor segítségével.

Közös, egyszeri műsorszámmal lép fel Balzsay Hanna a KSI utánpótlás válogatott szertornásza valamint a Baross Imre Artistaképző Intézet Előadóművészeti Szakgimnázium két növendéke Györe Nóra és Szegő Sarolta. Önálló produkcióként szerepel Balzsay Jázmin, aki öttusa sportágban versenyez az egyesület színeiben.

A bajnok és az utánpótláskorú hölgyek a KSI, valamint a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ közötti megállapodás részeként lesznek a műsor vendégei. A megállapodás februárban köttetett.

Továbbá, hírt adunk arról is, miképp indítjuk útjára a speciális módszertannal készülő, kínai artistaosztályunkat!

Hirdetés