Vészhelyzet idején is elérhető a Fővárosi Nagycirkusz programja

Tündértánc – Nővarázs.

A koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben, a kormány legfrissebb döntése értelmében 2020. november 11-től a szabadidős létesítményeket bezárják, ezért a Fővárosi Nagycirkusz sem tarthat előadásokat. Ennek megfelelően a Tündértánc – Nővarázs című előadások november 11. és december 31. között elmaradnak.

„E programunk azonban - az fnc.hu oldalon, közvetítésre megváltott, egyúttal a Fővárosi Nagycirkusz munkáját is támogató jegyekkel - online formában, 2021. január 3 – ig továbbra is elérhető.

A meghirdetett és elmaradt előadásokra szóló jegyeket visszaváltjuk. A jegypénztárunkban vásárolt jegyek visszaváltására november 30-ig, hétfőtől – péntekig, 10:00 és 18:00 között személyesen van lehetőség. Az interneten vásárolt jeggyel rendelkezőknek az Interticket automatikusan visszatéríti a megvásárolt jegyek árát.

Kérdés esetén kérjük, forduljanak bizalommal közönségszervező munkatársainkhoz a Fővárosi Nagycirkusz weboldalán található elérhetőségeken. Az aktuális eseményeinkről a közösségi tereinken lehet tájékozódni.

Megértésüket köszönjük, és a veszélyhelyzet elmúltát követően ismét szeretettel várjuk Önöket a Fővárosi Nagycirkusz előadásaira!” (Fővárosi Nagycirkusz)