4 ajándékötlet karácsonyra a fenntarthatóság jegyében

Évről-évre egyre nagyobb fejtörést okoz a tökéletes karácsonyi ajándék kiválasztása?

Netalán mindig bajban vagy, hogy mit látnál szívesen a fa alatt? A megfelelő stílusú, ugyanakkor környezetbarát forrásból származó ruhadarabokkal vagy kiegészítőkkel nem lőhetsz mellé!

Íme 4 fenntartható ajándékötlet a Fjällräventől, amelyek nem csak stílusosak, de minőségüknek köszönhetően hosszú évekig, sőt évtizedekig kiszolgálják majd szeretteidet!

Expedition Down Lite Jacket

Ebben a kabátban garantáltan nem fog fázni, akit megajándékozol vele! Az Expedition Down Lite Jacket két részre osztott pehelybéléssel, PFC-mentes külső impregnálással, védőkapucnival és két nagyméretű kézmelegítő zsebbel rendelkezik. A Fjällräven márkához hűen pedig a legkiválóbb minőségű, etikus úton előállított és nyomon követhető tollpehelyből készült.

Greenland Re-Wool Pattern Knit

Ez az újrahasznosított gyapjúból készült pulóver nemcsak kényelmes és stílusos, de elvezeti a nedvességet is. Mintáját a hagyományos, skandináv kötött holmik inspirálták, s ennek köszönhetően egyaránt jó választás a karácsonyi vacsorához és a téli kalandtúrához is.

Kånken Re-Wool

A népszerű Kånken táska klasszikus, prémium kiadása, amely újrahasznosított gyapjúból készült, nedvesség-elvezető tulajdonságának köszönhetően pedig remek útitárs lehet a hosszú téli séták során. A táska különböző színekben elérhető, így biztosan megtalálod azt a darabot, amelynek családtagod vagy barátod örülni fog!

Re-Wool Scarf (lásd fotón)

A puha, meleg sálakat mindenki szereti, ezért ez az újrahasznosított gyapjúból készült sál ideális ajándék, amellyel nem hibázhatsz! Alapszíneinek köszönhetően remekül kombinálható bármilyen kabáttal, pulóverrel. A gyapjú előnyös tulajdonságainak köszönhetően a leghidegebb napokon is melegen tart.