Házi muzsika a Kalákával

Különleges koncertre készül a Kaláka együttes.

Február 14-én rendhagyó Valentin-napi ajándékkal örvendezteti meg rajongóit a Kaláka. Nagy Családi Kaláka - a Kárpátoktól a Csendes-óceánig a szeretet jegyében címmel 18 órától házi muzsikálásra jönnek össze a zenekar tagjai, melyet élőben az együttes FB oldalán is követhetnek az érdeklődők.

A szokottnál hosszabb cím némi magyarázatra szorul. "Családi" koncert, hiszen minden korosztályt érinthet, felnőtteknek szóló komoly és vidám versek mellett ismert gyermekdalok is szerepelnek majd a programban. "Nagy", mert a zenészek mindenkire gondoltak, akik a nagy magyar családhoz tartoznak határon innen és túl - az esemény ötletadója, a zenekar régi barátja, Novák Márta is Kanadából hívta fel néhány hete a Gryllus-testvéreket. Remélik, sokan ott ülnek majd a képernyők előtt a külhoni magyarok közül is. Az alcím pedig egy tervezett dokumentumfilm munkacímével egyezik meg.

"A Kárpátoktól a csendes-óceánig" a Kaláka első 50 évéről, a folytatásról, a magyarság kulturális életben betöltött szerepéről szól. S mivel február 14-e Szent Bálint, a szerelmesek védőszentjének napja, nem maradhatnak el a szerelmes-dalok sem, ezért áll a cím végén: "a szeretet jegyében"

Az esemény közvetlen elérhetősége (érdemes nem az utolsó pillanatra hagyni a regisztrációt) itt.

A belépőjegy ára: 1790 HUF.

2021. február14., 18 óra.

Hirdetés