Miénk itt a tér

Rajtad is múlik, hogy mikor találkozhatunk.

Egy éve a koronavírus-járvány korlátozza életünket. A művészek nem csinálhatnak színházat, nem tarthatnak koncertet. Nem tehetik azt, ami a szenvedélyük: élményt nyújtani a közönségnek. Nem mehetnek fel a színpadra, nem érezhetik azt, hogy szívük együtt dobban a nézőkével. Üresek a színház- és a koncerttermek, a közönség és a művészek közös terei.

Miénk itt a tér, mégsem lehetünk együtt!

A járványok, a válságok elmúlnak, de a művészet örök! Mindannyiunknak tenni kell azért, hogy minél gyorsabban véget érjen a járvány. Rajtad is múlik, hogy mikor találkozhatunk! A videó a GetCloser Concerts, a Lumiere Filmiskola, a MoMKult, a VisionTeam és a VideoAssist összefogásával jött létre. Minden szereplő és a stáb minden tagja pro bono vállalta a feladatot. YouTube link itt.

Szereplők: Balázs János, Egyed Bea, Gerendás Péter, Gryllus Dorka, Gyémánt Bálint, Harcsa Veronika, Miklósa Erika, Presser Gábor, Simon Kornél, Sztarenki Dóra, Thuróczy Szabolcs, Törőcsik Franciska és a Bonus Track Band: Fényes Gábor, Giret Gábor, Hudák Imre, Chris Mattheisen, Nemes Zoltán, Suga János, Szabó Tamás, Tóth Károly, Czipra Márton.

Zene: Presser Gábor

Rendező-operatőr: Salamon András

Producer: Kleb Attila, Vető Balázs

Scripter és vágó: Zimits Laura

Focus puller: Diósy Mihály

Segédoperatőr: Andorfer Dávid, Duliskovich Borisz

Feliratgrafika: Gyetkó Kriszti (Fisherman’s)

Szájharmonika: Szabó Tamás

Helyszíni hangfelvétel: Gróh Ádám, Gyula Márk

Fény: Farkas Dávid

Külön köszönet: Presser Gábor, Rajna Gábor

A szereplők és a stáb koronavírus tesztjeit a Wáberer Medical Center végezte a forgatás során. A produkció kommunikációs partnere a Sunhill Media és Hegedűs Anna. A forgatáson valamennyi szereplő és stábtag negatív koronavírus teszt birtokában vett részt.