A szlovákiai z-generációs csodagyerek új klippel jelentkezik

Megjelent a New York Times által is elismert fiatal énekesnő, Karin Ann friss klipje.

A szlovák popsztár Karin Ann, új dalt adott ki ‘Sociopathic’ címmel a brit tehetséggel, Macca Wiles-al közösen, amit ezúttal is Matt Schwartz (Yungblud, Massive Attack, Halsey) producerált. A ‘Sociopathic’ különleges elegye a Karin által képvisel dark popnak és a Macca Wiles féle trappes vonalnak. A légies vokálok, pulzáló elektronikával vannak párosítva, a szöveg pedig egy toxikus párkapcsolatról szól, ahol az előadók vigaszt és támogatást nyújtanak a fiatalabb generációnak.

“A Sociopathic egy rossz irányba tartó kapcsolatról szól, amely fájdalmat, valamint érzelmi traumákat okoz mindkét félnél” - mondta Karin Ann. „Mindig szerettem volna igaz történetek elmesélni. Amikor énekelsz, akkor optimális esetben érzelmeket tudsz közvetíteni vele. A dalaimban igyekszem olyan témákat feldolgozni, amelyekről az emberek általában félnek beszélni, vagy rákapcsolódni az érzelmi oldalukat” – folytatta Macca, akikről olyan neves nemzetközi magazinok is elismerően beszéltek, mint az NME és az Earmilk.

Karin Ann még fiatal, de őszinte és szerethető popzenéjével máris számtalan globális sikert tudhat magáénak az elmúlt egy évben. Klipjeit több, mint 2 milliónak nézték meg eddig, és olyan témákkal foglalkozott, mint a mentális egészség, a nemi esélyegyenlőség, vagy kapcsolati kérdéseket feszegetett. Eddig olyan komoly médiumok figyeltek fel rá és beszéltek róla elismerően, mint a The New York Times, az MTV, a Wonderland vagy a 1883 magazin. Első lemeze pedig május végén lát napvilágot.