Így lehetsz te is SpongyaBob

Ezeket tanítja neked a világhíres tengeri szivacs a Nickelodeon nyári műsorán.

A nyár a gyermekek számára a várva várt pihenés és feltöltődés ideje, a hőségben azonban sokszor jólesik a hűs szobában elbújni és pár órácskára esetleg a tévé előtt kikapcsolódni. De ne gondoljuk, hogy ez csupán üres időtöltés, hiszen a rajzfilmekből is lehet bizony tanulni! Itt van például SpongyaBob Kockanadrág, aki a Nickelodeon műsorán hétköznap délelőttönként bebizonyítja többek között azt is, hogy milyen kivételesen tisztelettudó, szabálykövető és hogy rá mindig lehet számítani. Nézzük csak, milyen tippekkel szolgál mindenki kedvenc tengeri szivacsa!

Kövesd a szabályokat, légy illedelmes és tisztelettudó!

SpongyaBob Kockanadrág mindig törekszik arra, hogy betartsa a szabályokat. Így történt ez akkor is, amikor lelkesen tanulva igyekezett megszerezni a jogosítványt, hogy a legnagyobb biztonságban szelhesse a tengeri utakat. A kis szivacs számára az illem is elsődleges: mindig alázatosan viselkedik másokkal, ezáltal pedig ő a legszerethetőbb figura az egész öbölben. Légy te is tisztelettudó és meglátod, hogy a környezeted is viszonozni fogja!

Ápold a barátságaidat!

A mi kedvenc Bikinifenék lakónk mindig önzetlen, ha a barátairól van szó és bármikor lehet rá számítani. A legjobb barátja Csillag Patrik, aki néha meg sem érdemli ezt a különleges bánásmódot. Emlékeztek például arra az esetre, amikor Spongya vett a saját pénzén egy gyerekmenüt, amiben ráadásul játék is volt? Megosztotta Patrikkal, hogy jót szórakozzanak, aki viszont sajnos elég önzően viselkedett. Van még mit tanulnia SpongyaBobtól!

Szeresd és gondozd háziállataidat!

SpongyaBob kedvence Csigusz, a háziasított csiga, aki júliusban és augusztusban hétköznaponként szintén feltűnik majd a Nickelodeon képernyőjén. A kis sárga szivacs minden idejével és szeretetével gondoskodik állatkájáról, de ami a legfontosabb, hogy minőségi időt tölt vele: kirándulnak, fagyiznak, csavarognak és buliznak is együtt! Minden kiskedvenc ilyen gazdit érdemel!

Végezd a lehető legjobban a feladataidat!

A víz alatti világ egyik legikonikusabb helye a Rozsdás Rákolló, hiszen ott készül szupertitkos receptúra alapján a herkentyűburger, amit ráadásul csak és kizárólag Spongya ismer. Ő a valaha volt leglelkesebb munkaerő, aki imádja, amit csinál, annak ellenére, hogy egy meglehetősen kapzsi főnök és egy mindig mogorva pénztáros mellett dolgozik. Vegyél te is példát a kis szivacsról és törekedj arra, hogy a legjobbat hozd ki magadból, legyen szó akár házimunkáról, sportról vagy tanulásról!

Augusztus 30-ig, hétfőtől-péntekig 9:30-tól SpongyaBob Kockanadrág, LEGO City kalandok, A Casagrande család, valamint az Alviiin!!! és a mókusok a Nickelodeon műsorán!