Magyarul írt a híres amerikai rendező

Cameron Crowe kézírásával a borítón jelenik meg a Majdnem híres 4K UHD-n.

E hónapban, 20 évvel a magyarországi mozibemutató után először jelenik meg 4K Ultra HD formátumban a Majdnem híres, a hazai megjelenést pedig még ünnepélyesebbé teszi, hogy a kultikus alkotás Oscar®-díjas író-rendezőjének kézírása alapján készült új magyar címsor a film bővített változatát és az eredeti mozifilmet is tartalmazó kétlemezes kiadványokhoz (az UHD formátum mellett Blu-rayen is megjelenik a film, vadonatúj borítóval).

Ahogy azt talán csak a legnagyobb rajongók tudják, a főcím alatt Cameron Crowe kezét láthatjuk, amint papírra veti a színészek és stábtagok neveit, valamint a film címét. Ennek alapján készült el aztán a Majdnem híres házimozis kiadványaira az angol cím, és innen jött az ötlet, hogy úgy lenne stílszerű, ha a magyar cím is a rendező kézírásával kerülhetne a megújult borítóra, Kate Hudson ikonikus képe alá.

A merész elképzelést tettek követték, a Jerry Maguire, a nagy hátraarc, a Vanília égbolt és a Facérok rendezője értesült a koncepcióról, és legnagyobb örömünkre igent mondott a felkérésre: tollat ragadott és leírta magyarul is a film címét, ez került aztán rá az új kiadványok borítóira. Köszönjük a Majdnem híres főhősének, William Millernek az inspirációt, hogy merjünk nagyot álmodni és megtartani magunkban a gyermeki lelkesedés képességét, Mr. Crowe-nak pedig a kedves gesztust, amivel minden bizonnyal sok hazai rajongónak szerez majd nagy örömet.