Budapest Hair Show a Várkert Bazárban

A hétvégén Párizs, Milánó és New York után végre Budapesten rendezik meg a Budapest Hair Show-t.

A szervezők nem csak szakmabelieket, hanem a szélesebb közönséget is szeretettel várják. Párizs, Milánó, New York, Budapest - a divat fellegváraiban ma már nem kizárólag az öltözék van a középpontban, ugyanolyan hangsúlyosak a frizura és sminktrendek is, a kifutókon pedig a teljes összhatás érvényesül. A Budapest Hair Show a haj trendeken keresztül kapcsolja össze a szépség és divat témakörét, irányt mutat a stílusos megjelenéshez, mindezt világsztárok, hazai hírességek és sztárfodrászok részvételével.

A Budapest Hair Show színpadán a legújabb frizuratrendek testesülnek meg: lehengerlően tehetséges magyar formációk és nemzetközi sztárfodrászok alkotásai váltják egymást a kifutón egy lüktető, dinamikus és igazán látványos showműsor keretében. Az eseményen teret kap a smink, ruha, és a szépségápolás széles kelléktára, így alkotva teljes képet a színpadon.

Az est folyamán a bemutatók mellett számos egyéb izgalmas program is várja az érdeklődőket a támogató partnerek strandjain: frizura és hajápolási újdonságok, innovációk sora mutatkozik be, nyereményjátékokkal, kedvezményes vásárlási lehetőségekkel is találkozhatnak a résztvevők. A rendezvény exkluzív koktélpartival zárul, ahol a zenét az ország legjobb lemezlovasai szolgáltatják.

Az esemény fővédnöke Hajas László lesz, vendégként pedig részt vesz a Hair shown Richard Ashford, akit Londonban az Év fodrászának választottak.

2021. szeptember 18. 20.00

Budapest Hair Show - Várkert Bazár

Budapest, Ybl Miklós tér 2-6.

Jegyvásárlás itt.

Hirdetés