2018. február 18. - vasárnap

Egy titán Budapesten

Kinyomtatom...

A hétvégén egy titáni világsztárral futhat össze az, aki Budapest utcáin sétál. Csütörtökön a fővárosba érkezett Dánia legkelendőbb exportcikke, az ottani női magazinok szavazásai szerint a legszexibb dán férfi, Mads Mikkelsen – aki a kisköltségvetésű, a világ nagy filmfesztiváljain kiemelkedő népszerűségnek örvendő újjászületett dán művészfilmektől a legnagyobb amerikai szuperprodukciókig jutott: és pályája még mindig felfelé ível.

Kétszer is volt James Bond fő ellensége Le Chiffre szerepében; nemrégiben pedig kecskeszakállat valamint hosszú hajat növesztett, és rászokott a szoknyaviseletre: ő játssza a Sam Worthington alakította Perszeusz vonakodó társát, a testőrség harcokban megfáradt parancsnokát, Drakót a tavasz szuperprodukciójában, A titánok harca 3D (Clash of the Titans 3D, hazai bemutató: április 15.) című elképesztően látványos, mitológiai akciófilmben.

Most másféle csaták miatt utazott hozzánk: Mikkelsen gyerekkora óta pókerezik, 2006-ban dán pókerbajnokságot nyert (és a Casino Royale-ban is bebizonyította, jól keveri a lapokat). Ezúttal a Las Vegas Casinóban 4-én kezdődött Unibet nyílt pókerbajnokságon indult – de versenytársaitól eltérően nemcsak a zöld posztó érdekli. Érkezése napján már bejárta Budapestet, és nagyon tetszett neki a város: kártyázott is persze, magyar borokat kóstolgatott, mindenkivel kedvesen, közvetlenül beszélgetett.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó Juhász Tibor

Czanik Balázs segítségével bomba formába lendülhetsz a nyárra.

Jack hordója

Éves villamos energia felhasználásnak 90 százalékát szélenergiából fedezi majd a Jack Daniel’s-t is gyártó Brown-Forman a jövőben.

plakát

A mozis csatorna elhozta a romantikus filmklasszikusokat.