Kapolcska Nap a Fonóban

2021. november 20., szombat.

Idén első alkalommal rendezik meg az őszi Kapolcska Napot az ötéves, jubileumi Kapolcska Program részeként, amelyet november 20-án, szombaton, 10 órától tartanak a Fonó Budai Zeneházban. A nagy sikerrel zárult, mintegy 150 fiatal részvételével és 50 művész-pedagógus segítségével zajló nyolcnapos nyári program részleteit mutatják be a kurzuson és a fesztiválon résztvevő fiatalok és tanáraik a „kapolcskázni” szerető családoknak.

A rendhagyó eseményen a közönség a népzenei szekcióval hangolódhat az eseményre és éneklő workshopon vehet részt a Szirtes Edina Mókus vezette vonós zenei szekcióval. Fellép Unger Balázs (Cimbaliband - lásd fotó), Farkas Gábor dudás és lesz közös muzsikálás a Talamba Ütőegyüttessel, valamint örömzenélés Hoppál Mihállyal és a jazz improvizációs műhellyel. A Bethesda Gyermekkórház szekciója külön programmal mutatkozik be.

Az egész napos ingyenes rendezvényt fotófal, kézműves foglalkozások, kiállítások, kvízjátékok, tombola és vetítések színesítik.

Az eseményen Márta István, fesztiváligazgató ismerteti a 2022. június 24. –augusztus 3. között meghirdetett VI. Kapolcska Program tervezett programjait, újdonságait.

A Kapolcska Nap programjait követően 18 órától kamasz táncházra kerül sor a Fonó rendezésében.

További információ itt, és FB itt.