50 ajándék porszívó talált gazdára a nagytarcsai rászoruló családoknál

Nagytarcsán idén hamarabb érkezett a Jézuska, meghitté varázsolva ezzel a hangulatot a rászoruló családok számára.

December 16-án, csütörtökön ötven darab Philips porszívó került átadásra hátrányos helyzetű családok számára, a Lépj Időben Ki Egyesület (LIKE) és a Daniella Villamosság jóvoltából.

Többszörös összefogás a nagytarcsai rászoruló családokért

Az év folyamán a LIKE heti szinten körülbelül hatvan nélkülöző családot segített élelmiszerrel ellátni, az ünnepek alkalmából pedig a Philips D.A. is csatlakozott a jótékonysági kezdeményezéshez, többek között porszívókkal segítette a hátrányos helyzetű családokat.

„Idén a Philips D. A. számos családnak örömet okozott adományaival! Emellett, óriási segítséget kaptunk a Daniella Villamosságtól, amely gondoskodott arról, hogy az ajándékok célba is érjenek.” – emeli ki Szabadhelyi Gábor, a Lépj Időben Ki Egyesület (LIKE) elnöke.

A Daniella Villamosság boldogan tett eleget a felkérésnek, ezzel is támogatva ezt a nemes kezdeményezést. „A LIKE keresett meg minket azzal, hogy tudnánk-e segíteni az adományok raktározásában. Mi erre örömmel igent mondtunk. A Nagytarcsai Üzleti Park ’Fogadj örökbe jó hír programjához’ csatlakozva, az adományból juttattunk a nagytarcsai rászoruló lakosoknak is.” – mondta Hadnagy Ernő, a Daniella Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója. A cég vezetősége elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás területén, ezért is szeretne Nagytarcsa közösségének is hasznára lenni, ahol a Daniella Logisztikai Raktárát 2020-ban felépítették. Így történt, hogy a Nagytarcsai Üzleti Park „Fogadj örökbe jó hír program”-hoz kapcsolódva sikerült a logisztikai park cégeit, a jó ügyek szolgálatába állítani. A Nagytarcsai Polgármesteri Hivatal segítségével megkeresték a községben azt az ötven családot, akik számára a legnagyobb segítséget jelentették a porszívók.

„Mi örömmel vettünk részt a programban egyrészt azzal, hogy több szempontot figyelembe véve kiválasztottuk azokat a családokat, akiknek a legnagyobb szüksége volt a felajánlásra. Másrészt segítettünk megszervezni az átadás eseményét, és helyet biztosítottunk rá a Polgármesteri Hivatal dísztermében. Örülünk, hogy a Nagytarcsai Üzleti Park cégei folyamatosan szem előtt tartják a helyi lakosok jólétét és segítik őket, nemcsak az adománnyal, hanem más, a közösséget pozitívan érintő, a közterületeket fejlesztő programokkal is.” – Rimóczi Sándor Vilmos, Nagytarcsa polgármesterének szavait idézve.

Az eseményre a Daniella Logisztika munkatársai teherautóval hozták el a porszívókat. Az adományozásban segítők még a maszkon is átfénylő széles mosollyal adták át az ajándékokat a meghatódott lakosoknak. A számos köszönő levél megerősíti azt, hogy igenis fontos odafigyelni egymásra, és a karácsony legfontosabb része, hogy gondoskodjunk a rászoruló családokról is