Integrált előadások a Láthatáron Csoport repertoár darabjaiból január14.-én, és 29-én

Humor, interakció, párkapcsolati élethelyzetek, színészi improvizáció.

ÉN, TE, MI - Január 14-én, 19.00-kor a KuglerArt Szalonban akadálymentesített és integrált előadást tart a Láthatáron Csoport Én, te, mi című sikerdarabjából. Humor, interakció, párkapcsolati élethelyzetek, színészi improvizáció kifejezések jellemzik legjobban a részvételi színházi előadást. A darab magját az alkotók által összegyűjtött párkapcsolati élethelyzetek adják, amelyeket a színészek improvizációja alapján öntöttek végül formába. Az integrált előadás vakok és gyengénlátók részére audionarrációval, siket és nagyothalló nézőink részére tolmácskészülékekkel és jelnyelvi tolmáccsal készül. Az előadás helyszíne akadálymentesitett, így a mozgássérült közönséget is várják szeretettel.

Szereplők: Feuer Yvette, Stubnya Béla, Buzási Fanni, Mangold Roland és Szabó Veronika / Kemény Rozi

Szöveg: a színészek improvizációi alapján: Nagy Orsolya, Rendező: Szabó Veronika

Társ-rendező: Feuer Yvette, Dramaturg: Nagy Orsolya

Részvételi színházi szakember és Játékmester: Szabó Veronika

Szöveg, narrátor: Bakos Éva, Tandem Csoport, Munkatárs: Oláh Klaudia

HAGYATÉK - január 29-én, szombaton 19:00-kor a Fészek Művészklub Kupolatermében látható majd a Láthatáron Csoport integrált előadása, amely siketek és nagyothallók számára jelnyelvi tolmácsolással látható. Az előadás akadálymentesített, így mozgássérült nézők számára is megközelíthető.

A darab a világhírű pszichoanalitikus, Alice Miller és fia, a szintén terapeuta Martin Miller kapcsolatán keresztül az egyéni, családi és társadalmi traumák okait kutatja és azok feldolgozását vizsgálja.

Az előadást követően a Martin Millerrel készült videóinterjút is levetítjük nézőinknek, és mindenkit várnak egy közös beszélgetésre, ahol szintén jelnyelvi tolmács lesz a segítségünkre.

Szereplők:

Feuer Yvette (Alice Miller szerepében)

Rába Roland (Martin Miller szerepében)

Jelnyelvi tolmács: Vörös Zsolt, Rendezte: Tárnoki Márk

Siketek és nagyothallók számára 50%-os kedvezményt kínálnak a teljes jegyárból.