Visszatér a világ legvulgárisabb kémje

Az Archer új évadja július 2-án debütál szinkronosan a Comedy Centralon.

Újabb elképesztően humoros részekkel tér vissza mindenki kedvenc diszfunkcionális kéme, Archer. Már számos alkalommal megmentette a világot, küldetéseit sikeresen túlélte és még a kómából is valami csoda folytán felébredt. Hogy milyen eszement újdonság vár az önelégült és szabadszájú titkosügynökre ebben az évadban? Nonstop versengés, hiszen a Comedy Centralon érkező 12. évadban csapatának egy új, rivális kémszervezettel is fel kell vennie a harcot.

A Comedy Central képernyőjén futó Emmy-díjas sorozat, az Archer sokak szívét rabolta már el egyedi humorával: nem véletlenül sugározzák szüntelenül 2013 óta, idén pedig már 12. évadját mutatja be a csatorna, természetesen magyar szinkronnal. Itthon Makranczi Zalán szólaltatja meg a polgárpukkasztó kémet, aki július 2-től költözik vissza a humorcsatorna képernyőjére, rögtön dupla epizóddal. Az új szezon első része rögtön Kelet-Európába rúg egy hatalmasat: a fiktív hírszerző ügynökség dolgozói egy világmegmentés utáni vakáció során épp egy moldovai hotelben kötnek ki, ahol többek közt a rágcsálókkal is meggyűlik a bajuk.

A sorozat hőse, Sterling Archer egy elfuserált James Bond karaktert személyesít meg, egyszerre szerethető és ugyanakkor antipatikus figura is. Az újonnan érkező, nyolcrészes évadba is megszokott, pikírt stílusával tér vissza, ezúttal azonban egy konkurens titkosügynökség, az IIA is megkeseríti az életét.

Archer: 12. évad július 2-án 22:00-tól szombatonként duplarészekkel a Comedy Central csatornáján!