Turnéklippel jelentkezik a BBC által is elismert fiatal énekesnő

Karin Ann az Imagine Dragons, a My Chemical Romance, és Yungblud előtt is fellépett.

A szlovák popsztár, Karin Ann sikeres debütáló lemeze után új klippel jelentkezik, egy komoly nemzetközi turné közepén. A “you make me miserable” című dal az előadó egy rockosabb odalát mutatja meg. A fiatal énekesnő, akit BBC egyik műsorában is generációja egyik legnagyobb tehetségének kiáltották ki, most egy turnéklippel jelentkezik, amely az Imagine Dragons, a My Chemical Romance, valamint a Yungbluddal közös koncertek élményeit fogja egy csokorba.

Karin Ann még mindig nagyon fiatal, de egyedi popzenéjével máris számtalan globális sikert tudhat magáénak az elmúlt években. Klipjeit több millióan nézték meg eddig, és olyan témákkal foglalkozott, mint a mentális egészség, a nemi esélyegyenlőség, de feszegetett párkapcsolati kérdéseket is. Eddig olyan komoly médiumok figyeltek fel rá és beszéltek róla elismerően, mint a The New York Times, a BBC Radio 1, a Vanity Fair, vagy az MTV. Néhány hónapja bekerült a Spotify Equal programjába ezzel egyidőben a Times Square óriás kivetítőjére, és számos nemzetközi playlistbe is. Az erős vizuális anyagokkal jelentkező Karin Ann, májusban megnyerte Munich Music Video Awardot is egyik klipjével.

Karin a zenei sikerei mellett az elmúlt időszakban a kelet-európai Z-generáció és a LGBTQ közösség egyik idolja lett, aki mindig kiáll a kisebbségi jogokért. A szlovák énekesnő nemrég Londonba költözött, Jack Saunders, a BBC neves műsorvezetője pedig kiemelte, hogy érdemes odafigyelni, hiszen egy igazi rocksztár van születőben. Karin Ann tavasszal még Alfie Templemannal koncertezett, és a Great Escape fesztiválon lépett fel, azonban az elmúlt hetekben még komolyabb turnéban vett részt hiszen több városban is ő nyitott az Imagine Dragons, Yungblud, valamint a My Chemical Romance előtt is.

„Erre a dalra egy olyan klipet szerettem volna készíteni, amely képes átadni vizuálisan is azt az energiát, amit képvisel. Szerencsére kézenfekvő volt, hogy ezeket a hatalmas arénakoncerteket dokumentáljuk, hiszen nem mindennapi események számomra. Úgy érzem, nagyon gyorsan lement ez a turné, próbáltam megélni minden pillanatát a színpadon és azon kívül is. Hálás vagyok a rajongók támogatásáért is, a videóban ezért van több jelenet a közönségről, mert ezzel is szeretném megköszönni nekik, hogy ennyi pozitív visszajelzést kapok” – mesélte Karin a klipről és a friss élményekről. A friss dal producere ezúttal is Matt Schwartz volt, aki korábban olyan világsztárokkal dolgozott, mint Yungblud, a Massive Attack, vagy Halsey. A fiatal énekesnő több, neves fesztiválon folytatja a nyarat, valamint, Ausztráliában is turnézik az új dalok készítése mellett.