Áprilistól a SkyShowtimeon

Lassan itt az április és a SkyShowtime kínálata újabb fantasztikus filmekkel és sorozatokkal bővül, de a várva várt folytatások sem maradnak el. Csak hogy párat említsünk: Rabbit Hole, NOPE, Grease: Rise of the Pink Ladies.

Grease: Rise of the Pink Ladies

A zenés sorozat négy évvel az eredeti Grease előtt játszódik: 1954-ben, a rock’n roll térhódítása előtt, amikor még nem a T-Birds volt a legmenőbb csapat az iskolában, négy különc mer a normákra fittyet hányva szórakozni – az ebből fakadó morális pánik pedig örökre megváltoztatja a Rydell High iskola életét. 
​Főszereplők: Marisa Davila (Jane), Cheyenne Isabel Wells (Olivia), Ari Notartomaso (Cynthia), Tricia Fukuhara (Nancy), Shanel Bailey (Hazel), Madison Thompson (Susan), Johnathan Nieves (Richie), Jason Schmidt (Buddy), Maxwell Whittington-Cooper (Wally) és Jackie Hoffman (McGee igazgatónő).

​​AZ 1–2. RÉSZ ÁPRILIS 7-TŐL ELÉRHETŐ, AZ ÚJ RÉSZEK PEDIG HETENTE JELENNEK MEG

Drift – Partners in Crime

A két testvér, Ali és Leo már gyerekként is imádták a gyors kocsikat és a motorsportot. Ma már a német autópálya-rendőrség emberei, és mindig tudják hogyan maradjanak higgadtak, miközben 240 km/órás sebességgel üldözik a gyanúsítottakat. Vállvetve harcolnak a bűnözés ellen Németország autópályáin, legyen szó a rendőrségen belül működő bűnszervezetről, csempészekről, szökésben lévő rablókról vagy éppen az olasz maffiáról. Ám amikor Leo beleszeret Ali volt barátnőjébe, Mariába, testvéri kötelékük próbára kerül.

​​AZ ÖSSZES RÉSZ ÁPRILIS 25-TŐL ELÉRHETŐ

 

Folytatódó sorozatok

Law & Order Season 22

A legendás Emmy®-díjas filmproducer, Dick Wolf alkotása, az eredeti Law of Order visszatér, hogy egy vadonatúj évadban vigye tovább örökségét, amely a világ legnagyobb globális hírei által ihletett, időszerű eseteket mutat be. Az új sztárokat és visszatérő kedvenceket felvonultató, Emmy®-díjas dráma a klasszikus kétrészes megközelítéssel folytatódik, amely a bűnügyeket felderítő rendőrség és az elkövetőket üldöző kerületi ügyészek munkájába egyaránt bepillantást nyújt.

Mayor of Kingstown

Hugh Dillon és az Oscar®-díjra jelölt Taylor Sheridan alkotása, a Mayor of Kingstown a McLusky család életét követi, akik abban a michigani Kingstownban hatalomgyakorlók, ahol a bebörtönzés az egyetlen virágzó iparág. Az Oscar®- díjra jelölt Jeremy Renner és az Oscar®-díjas Dianne Wiest főszereplésével érkező sorozat a rendszerszintű rasszizmus, a korrupció és az egyenlőtlenség témáit feszegeti, miközben bemutatja, ahogy a szereplők egy olyan városban próbálnak rendet és igazságot teremteni, ahol ezek egyike sem létezik.

Rabbit Hole

A kémthriller-sorozat John Weirről (Kiefer Sutherland), a megtévesztés mesteréről szól, aki az ipari kémkedés világában tevékenykedik, és akit befolyásos hatalmi körök gyilkossággal vádolnak. 

Filmek

Nope

Az Oscar®-díjas Jordan Peele újabb horrorfilmmel jelentkezik: a Nope a tudományos-fantasztikus műfaj sötét hangulatú pop-rémálma és bonyolult társadalmi thriller egyben. Az alkotás az erőszak, a veszély és a megalkuvás jelenségét boncolgatja, amelyek elválaszthatatlanok az amerikai nyugat romantizált történelmétől… és magától a szórakoztatóipartól. Peele ismét együtt dolgozik az Oscar®-díjas Daniel Kaluuyával, akihez Keke Palmer és az Oscar®-díjra jelölt Steven Yeun is csatlakoznak egy Kalifornia belterületén lévő, magányos szurdok lakosaiként, akik szemtanúi lesznek egy hátborzongató és rejtélyes felfedezésnek.

​ÁPRILIS 19-TŐL ELÉRHETŐ.