#BringBackAlice - Fordulatos lengyel thriller érkezett az HBO Maxra

A hatrészes sorozat április 14-én indul.

Az HBO Max #BringBackAlice című új, saját gyártású sorozata Dawid Nickel rendezésében magával ragadóan izgalmas történetet mesél el két eltűnt tinédzserről. Amikor az egyikük egy év elteltével sértetlenül hazatér, egy új, titkokkal teli valóságban találja magát… A sorozat magyar zeneszerzője Balázs Ádám .

A Hármasváros közösségét megrengette a népszerű influenszer, Alicja Stec ( Helena Englert ) eltűnése. Egy év kitartó keresés után titokzatos körülmények közt találnak rá a tinédzserre. Sajnos a jó családból származó internetes tini celeb szinte semmire sem emlékszik. Információmorzsákból, nyomasztó flashbackekből és töredékes emlékeiből próbálja összerakni, hogy mi is történt. Ám nem mindenki hiszi el neki, hogy tényleg nem emlékszik semmire. Hamarosan kiderül, hogy ugyanazon a napon egy másik tinédzsernek, Verának is nyoma veszett. Tomek, az eltűnt lány bátyja gyanítja, hogy Alicja lehet a kulcs a húga megtalálásához. Az influenszer visszatérése konfliktusokhoz vezet a baráti körben, akik egy sötét titkon osztoznak. Mindig is a titkok kötötték össze őket…

A sorozat szereplői közt látható: H elena Englert, Marieta Żukowska, Jowita Budnik, Katarzyna Gałązka, Marcel Opaliński, Mila Jankowska, Sebastian Dela, Stanisław Linowski, Bartek Deklewa, Vitalik Havryl, Natalia Iwańska, Adam Cywka, Dr.

A sorozatnak magyar vonatkozása is van, hiszen a széria zeneszerzője Balázs Ádám, akinek nevéhez olyan filmzenék kötödnek, mint az Oscar-díjra jelölt Mindenki (rendezte: Deák Kristóf), a Testről és lélekről és a Feleségem története (rendezte: Enyedi Ildikó), illetve szintén hozzáköthető az HBO-s Terápia és román gyártású Árnyak sorozat zenéje is. végül a zeneszerző pont ma ünnepli születésnapját is...

A hatrészes sorozat április 14-én indul az HBO Maxon. A premier napján 2 epizód, majd hetene 1 epizód elérhetővé válik magyar szinkronnal és felirattal.

Rendezője Dawid Nickel , írói Caleb Ranson, Marcin Kubawski és Miłosz Sakowski . Producerei Marta Habior és Izabela Łopuch , executive producerei az HBO Max részéről Antony Root, Johnathan Young és Steve Mattheus, a Telemark részéről Maciej Kubicki és Anna Kępińska . Robert Feluch sorozat producere . A sorozatot Mikołaj Syguda fényképezte, a látványtervező Jakub Zwolak , a jelmeztervező Andrzej Sobolewski , a haj és a smink Kacper Rączkowski ésAleksandra Dutkiewicz munkája.