Itt az idei nyár legmenőbb itala, a jégre töltött pezsgő

Trendi alkoholos frissítővel debütál idén nyáron a Törley Pezsgőpincészet!

A tavaly fennállásának 140. évét ünneplő vállalat Magyarországon elsőként jelenik meg olyan pezsgővel, amelynek illata és zamata kifejezetten jégre töltve teljesedik ki. A termékbevezetést nem mindennapi gerillakampány erősíti, legújabb italuk mása egy négytonnás jégkockában bújt meg. A Törley Ice egészen új trendet teremthet, és alapvetően változtathat a magyarok klasszikus pezsgőfogyasztási szokásain.

Itthon még újdonságnak számít, nemzetközi szinten viszont már sikertörténet a jégre töltött pezsgő, amely szinte kifordította a sarkából a globális piacot. Az izgalmas, és néhány éve még elképzelhetetlennek tartott trend térhódítására reagálva a Törley Magyarországon elsőként jelenik meg Törley Ice néven olyan itallal, ami az új irányvonal igényeinek felel meg.  

„Hazai piacon korábban még senki nem kísérletezett hasonló itallal. A külföldi pezsgőházak által készített Ice, vagyis a jégre töltött pezsgő itthon még az import termékek között sem jelentős, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy legújabb italunk komoly űrt tölt be a magyar pezsgőpiacon, miközben új fogyasztási rituáléra ösztökéli a lelkes és nyitott pezsgőkedvelőket” – hangsúlyozta Müller Kornél, a Törley Pezsgőpincészet ügyvezető igazgatója.

A Törley Ice megjelenését különleges gerillakampány erősítette. Egy rejtélyes és hatalmas, négytonnás jégkocka jelent meg egy hete a Millenáris Széllkapu Parkban. Az olvadó műalkotás mélyén pedig egy 80 cm magas Törley Ice palack lapult. Ezzel fény derült az idei nyár egyik legnagyobb rejtélyére is. Az installáció igen figyelemfelkeltő volt, több mint 10 000 ember kattintott az élő streamre, a közösségi médiában pedig több mint egymillió felhasználó látta a jégkockát.

A jég nem ront a pezsgő minőségén, sőt!

Hihetetlenül hangzik, de igaz! A Törley Ice ízéből és zamatosságából akkor sem veszít, ha a jégkockák olvadni kezdenek, mivel több buborékot tartalmaz, mint más pezsgők. Valódi frissessége, gyümölcsössége, illat- és zamatanyagai kifejezetten jégre töltve teljesednek ki. Alapját speciális cuvée adja, a játékos és üde ízek megőrzése érdekében rövid ideig tartályban erjesztik.

A Törley különlegessége küllemében is újszerű: a hófehér palackról hologramos fólia köszön vissza, amely a jég hidegségét, tükröződését hivatott megmutatni a fogyasztóknak. Ez az exkluzív megjelenés egyedülállónak mondható a hazai előállítású pezsgők körében.

A pezsgő, amelyet elsősorban nem pezsgőként fogyasztunk

Az új pezsgőzési szokás Dél-Franciaországból terjedt el, ahol az emberek a forró nyári napokon néhány darab jégkockával hűtötték le buborékos italukat. A pezsgőházak gyorsan reagáltak is a fogyasztói igényekre, így egyre több országban jelentek és jelennek meg olyan termékek, amelyeknek kötelező elemét képezik a jégkockák. A Törley Ice berobbanásával hazánkban is megváltozhatnak a klasszikus pezsgőfogyasztási szokások.

„Azt tapasztaljuk, hogy a magyar pezsgőfogyasztók a megszokott kedvenceik mellett szeretnek újdonságokat is kipróbálni. A Törley Ice egészen új pezsgőzési élményt nyújt, amely ötvözi a vidámságot, a frissességet, és könnyedséget ad a meleg nyári estékhez. Ezzel a frissítővel szeretnénk megmutatni, hogy egy pezsgő is lehet, trendi, könnyed, laza” – mondta el Csomay András, a Törley Pezsgőpincészet marketingvezetője. (a  mellékelt képen jobbról Müller Kornél, Lőrik Tamás, Csomay András - fotó Drajkó-Egressy Orsolya)