Győrbe érkeznek a guruló gasztronómia nagyágyúi

Négy napig tartó street food-őrület jön Radó-szigetre.

Győr felkészülhet a 4 napos street food-őrületre! Egyszerre érkezik a Radó-szigetre június 15-18. között a Food Truck Show 2023, a Győri Kézműves Sörnapok és a Chili Piac.

A legjobb ételeket és italokat kínáló vendéglátó járművek érkeznek a belváros szívébe. Változatos és nemzetközi ízvilággal, minőségi kínálattal várják a látogatókat. A vagány streetfood járgányok mellé eljönnek a régió legkiválóbb kézműves sörfőzdéi és chilitermelői is.

„Ki ne szeretne egyszerre jót enni és közben rászoruló gyermekeknek segíteni, azaz jót tenni? Június 15-18. között ezt mindenki megteheti, hiszen újra Győrbe jön 9. szezonjában a Food Truck Show, a rendezvényen bárki megkóstolhatja az év díjnyertes street foodjait. Az esemény évek óta a céljául tűzi ki, hogy helyi, nehéz körülmények között élő gyermekeknek segítsen” – mondta Horváth Zoltán a Food Truck Show megálmodója.

A Food Truck Show-turné a hétvégén Győrbe, a Radó-szigetre érkezik. A guruló gasztronómia nagyágyúi a Kuckó Önkéntes Programmal karöltve dolgoznak gőzerővel családi otthonokban nevelt gyerekek élményszerzésén. A rendezvényeik forgalmának 1%-át gyűjtik össze, ebből az összegből a helyszín közelében lévő otthonból hívnak meg gyerekeket, nevelőket. A Food Truck Show rengeteg truckkal, és digitális, a kocsik oldalán QR-kóddal könnyedén elérhető étlappal vár mindenkit! Sőt, az év díjnyertes truckjai is begördülnek a városba. Jön a közönségszavazás győztese, a tépett malacos szendvicséről híres The Grilled Piggy, és a zsinórban negyedik alkalommal díjazott Legenda Sörfőzde is.

Truck lista:

Étel:

Tom-Yum, Raclette by Lili, NEMO, Pola Pola, Che Che Burger

Pizz'Burger, Smokey Monkies, The Grilled Piggy, Meraki

Black Heaven, Lassú Disznó, Las Vegan's, Lili's Truck

Mexkitchen, Paneer, Zabáljcsak!

Ital:

Sanpellegrino, Martini Fiero, Sörbie

PopFröccs, Legenda, Borkas., Costa Coffee

Laposa, Mrs Doubtfire, SpritzBar

Desszert:

DreamSteam, Happy Churros, Levendula

Részletek itt.