A Duda Éva Társulat és a Nemzeti Táncszínház közös produkciója: RAMAZURI

Tánc-cirkuszi felfordulás egy részben 6-96 éves korig a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Július 31-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon látható a RAMAZURI című élőzenés tánc-cirkuszi felfordulás. A RAMAZURI újszerűségével, derűjével és magával ragadó lendületével egy év alatt a Társulat egyik legnépszerűbb produkciója lett, melyet közel tízezer ember látott már. A Duda Éva Társulat ezzel az esttel elrugaszkodik a táncszínházi világ új dimenziójába: egy olyan univerzumba invitálják a nézőt, ahol a kezdés pillanatában eltűnik az idő és élvezheti a pezsgő kalandot. Egyedi, megismételhetetlen percek várják a közönséget az előadáson, mert mulatságnak mindig lennie kell!

A RAMAZURI látványos, élőzenével kísért és akrobatikai elemekkel tarkított tánc-cirkuszi kavalkád, melyben derűs és szellemes koreográfiák követik egymást. Újszerűségével, derűjével és magával ragadó lendületével egy bő év alatt a Társulat egyik legnépszerűbb produkciója lett, melyet már több mint 10 ezer ember látott különböző országokban és városokban.

Humor és dráma kéz a kézben jár, miközben egyformán vannak jelen szelíd és harsány megoldások,  elegancia és komédia, valóság és fantasztikum. Az előadás egyik fő eleme a látvány, melyben speciális eszközök adnak lehetőséget meghökkentő mozdulatok és egy különleges formavilág kibontakozásának. Farkas Izsák és Szarvas Dávid élőzenei duója pedig garantálja a teljesen egyedi karneváli hangulatot, melyben az elektrowsing, az etno, a jazz és hip-hop irányzatok is megjelennek. Trailer itt.

A Duda Éva Társulat ezzel az esttel elrugaszkodik a táncszínházi világ új dimenziójába. Olyan szavakon túli univerzumba invitálnak, ahol a kezdés pillanatában eltűnik az idő és élvezhetjük a pezsgő kalandot. Egyedi, megismételhetetlen percek az élet ünneplésére, mert mulatságnak mindig lennie kell!

2023. július 31., 20:00 – Városmajori Szabadtéri Színpad

Alkotó táncművészek: Eleonora Accalai, Bundschuh Vera, Deák Kristóf, Dragos Dániel, Füzesi Csongor, Ivanov Gábor, Kovács Mátyás, Nyeste Adrienn, Pataki Noémi, Szilvási Anna

Zeneszerzők és előadók: Farkas Izsák, Szarvas Dávid

Díszlet: Duda Éva

Jelmez: Kiss Julcsi

Fénytervező: Pető József

Trénerek: Csuzi Márton, Lakatos Leonetta, Lennart Paar, Ott Olivér, Újvári Milán, Zoletnik Zsófia

Koreográfus asszisztensek: Csák Beatrix, Vitárius Orsolya

Produkciós vezető: Huszár Ágnes,     Produkciós menedzser: Vodál Anita

Rendező – koreográfus: Duda Éva

Bővebb infó itt.

(fotó Gordon Eszter)