A VAN filmzenekar akusztikus támogatói koncertje augusztus 22-én

Támogatói koncertet ad a VAN filmzenekar, hogy a Magyarázat mindenre stábjából minél többen elkísérhessék a filmet a velencei világpremierre.

Reisz Gábor új filmje, a Magyarázat mindenre a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon mutatkozik be. A film rendezője és alkotótársai zenészként is aktívak, zenéjüket már az együttes nevét adó VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című filmből is megismerhette a közönség. A rendszeresen fellépő VAN filmzenekar augusztus 22-én támogatói koncertet ad, hogy a Magyarázat mindenre stábjából minél többen elkísérhessék a filmet Velencébe.

Reisz Gábor üzenetét tolmácsolom:

„Sziasztok, reméljük, eljutott hozzátok a hír, hogy lesz új film, a címe Magyarázat mindenre. Október 5-től láthatjátok a mozikban itthon, de előtte lesz egy világpremier, nem is akárhol: bemutatják a 80. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon. Azt találtuk ki, hogy szervezünk egy támogatói VAN filmzenekar-koncertet, és a jegyek árából befolyt összeget arra fordítjuk, hogy a stábból minél többen ki tudjanak jönni velünk Velencébe.”

A Marczibányi Téri Művelődési Központban rendezett koncertre váltott jegyek árából befolyt összeget a stáb velencei utazására fordítják. Háromféle jegytípussal lehet támogatni: a II-as és III-as kategóriájú jegyek mellé a film plakátjával is megajándékozzák a támogatókat.

2023. augusztus 22. 19:30

Marczibányi Téri Művelődési Központ, 1022 Budapest Marczibányi tér 5/a

Jegyek a Cirko-Gejzír mozi weboldalán kaphatók.

Hirdetés