A SkyShowtime hamarosan bemutatja a Yellowjackets című, nagy sikerű thrillersorozatot

A SkyShowtime bejelentette, hogy az Emmy®-díjra jelölt thrillersorozat, a Yellowjackets október 14-én érkezik a SkyShowtime kínálatába, az első évad összes epizódjával.

Az Ashey Lyle és Bart Nickerson (Narcos) által készített sorozat, a Yellowjackets főszereplői az Emmy®-díra jelölt és a Critics Choice Award-díjas Melanie Lynskey (Castle Rock), az Oscar®- és Emmy®-jelölt Juliette Lewis (Camping), az Emmy®-jelölt Christina Ricci (Z: The Beginning of Everything) és Tawny Cypress (Unforgettable).

A túlélőfilm, a pszichológiai horror és a felnőttéválás-történetek műfajait egyesítő Yellowjackets egy tehetséges középiskolás lány focicsapat történetét követi nyomon, akik nem éppen szerencsés túlélői lesznek egy repülőgép-katasztrófának az északi vadon mélyén. A sorozat bemutatja, ahogy egy nehézségekkel küzdő, de sikeres csapat vad hordává alakul, miközben végigköveti a lányok életét is, amelyet 25 év elteltével próbálnak újra összerakni – ám a múlt valójában soha nem tűnik el. Ami a vadonban kezdődött, annak még koránt sincs vége.

A SHOWTIME által készített második évad október 28-tól lesz megtekinthető, az új részek pedig hetente jelennek meg.

Az első évad ritkaságszámba menő 100%-os értékelést kapott a Rotten Tomatoes oldalán, és hét Emmy®-jelöléssel büszkélkedhet.

Hirdetés