2018. szeptember 20. - csütörtök

Paul Young szakácsként (is) keresi a betevőt

Kinyomtatom...

Egyebek mellett az Every Time You Go Away című könnyhullatós slágerről is elhíresült Paul Young is részt vesz október 2-án a 80-as évek legnagyobb pop-hírességeit felvonultató Here and Now megakoncerten. A pop-ikon, ha épp nem énekel, főz. Részmunkaidőben.

Nik Kershaw, Kim Wilde, Boy George és Rick Astley társaságában október másodikán Paul Young is fellép a Sportaréna színpadán, hogy együtt, egy háromórás koncert keretében visszarepítsenek minket a csodálatos 80-as évekbe. A kiváló énekes számos sláger adott már rajongóinak, azt azonban kevesen tudják róla, hogy ha nem énekel, akkor főz, ráadásul nem is rosszul. Olyannyira kedveli ezt az elfoglaltságot, hogy ex-felesége éttermében részmunkaidős séfként dolgozik. Specialitása a az Egyesült Államok déli részének és a karibi szigetvilág konyhájának keveredése, azaz a kreol konyha, amire a grillezett húsok és halak, az édeskés, tartalmas mártások, és a sokféle köret a jellemző. Emellett jó még a mexikói ízekben is, ezért talán nem is meglepő, hogy már jó tíz éve megalapította Los Pacaminos nevű zenekarát, mely Tex – Mex zenéjével állandó fellépője különböző fesztiváloknak és kluboknak. Október 2-án azonban nem ezzel a formációval, hanem a nyolcvanas években elhíresült slágereivel érkezik Budapestre Paul Young, sokunk örömére.

A megakoncertnek a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont, álló és ülőhelyek egyaránt kaphatóak – 9.900Ft, 16.900 és 23.900Ft jegyárakon az Aréna és az Interticket országos jegyirodáiban, valamint a www.interticket.hu és www.ticketa.hu on-line jegyrendelő oldalakon.

Az eseményről bővebb információk a www.hereandnow.hu weboldalon található, ahol koncertfelvételek és videó klipek adnak ízelítőt az októberi buli hangulatáról.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Helyszín: 
Millenáris
Időpont: 
2018. szeptember 30
plakát

A Közép-Európa Táncszínház társulata az új évadban új vezetéssel, stábtagokkal és nem utolsó sorban táncosokkal is bővült, s ennek köszönhetően újult erővel vág bele a munkába.

Helyszín: 
Várkert Bazár
Időpont: 
2018. október 18 - 2018. október 21
plakát

Negyven kiadó legfrissebb könyvei, száz program, hat külföldi író, öt színpad a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásáron 2018. október 18–21. között a Várkert Bazárban.

Időpont: 
2018. november 5. 19:00
plakát

Arany János születésének 200. évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből és tollából Derzsi György lelkéből ez a musical-ballada.