Hobo Rádió - Hobo lemezbemutató koncert

2023. november 17., Nemzeti Színház, nagyszínpad.

A napokban jelenik meg Hobo legújabb albuma, Hobo Rádió címmel a H-Blues kft. kiadásában és a GrundRecords terjesztésében. A CD-n 16 vadonatúj dal mellett egy feldolgozás (Rolling Stones: Satisfaction) kapott helyet. A lemez első felében vidámabb számokat hallhatunk - egy "meglepetésvendég", bizonyos DJ Hobo felkonferálásaival - , melyek közül néhányat Hobo nemrégiben bemutatott, Az utcazenész című önálló estjén már megismerhettek a rajongók. Az album második felében komoly hangvételű dalok szólalnak meg.

Hobo jelenlegi együttesének tagjai közül a gitáros Kiss Zoltán, a billentyűs Nemes Zoltán és a basszusgitáros György Attila is szerepel a zeneszerzők között. Hozzájuk csatlakozott hét szám erejéig Madarász Gábor, aki legutóbb a legendás, Circus Hungaricus című lemezen dolgozott együtt alkotótársként Hobóval, s aki a lemezbemutató koncerten is fellép majd.

Erre november 17-én, pénteken este 19 órakor kerül sor a Nemzeti Színház nagyszínpadán.

Hobo  szíves ajánlása a Nemzeti Színház honlapján:

   "Az előadás egy hosszú, nehéz, fájdalmas és mégis szép utat próbál megjeleníteni. A régebbi idők és dalok mellett azt is felmutatja majd, hová jutottam, hol tartok most.

   A vicces és gunyoros visszaemlékezések, az emberi természet rohamos romlása, a fájdalmas veszteségek mellett az ezeknél sokkal fontosabb dolgok, a szerelem, a szeretet, a hűség, a hazaszeretet dalai is elhangzanak majd.

   Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a mai világban van okom ilyesmiről írni és énekelni"

A Hobo Rádió című albumot november 16-án, csütörtökön 17 órától dedikálja a szerző az MG Records lemezboltban (Üllői út 31.)