Új utakon

Wolf Kati Band lemezbemutató koncert a Várkert Bazárban.

Wolf Kati több mint húsz éve a hazai zenei élet egyik legkiemelkedőbb énekesnője, hallhattuk pop- és komolyzenei produkciókban, dalait az örök slágerek között tartják számon. A Szerelem miért múlsz? című slágerrel berobbant énekesnő munkásságát itthon és nemzetközileg is szakmai díjakkal ismerték el, számára a szakmai minőségben nincs kompromisszum.

Legújabb, Új utakon című lemezén nyolc vadonatúj dal és két feldolgozás hangzik el, minden dal személyes kötődés alapján került fel a lemezre. Wolf Kati maga is hisz a megújulásban, megtapasztalta, hogy hogyan változik, mint nő, anya, előadó és szerző, és hogyan állítja az élet új helyzetek elé, amiben számos fejlődés, bölcsesség, elengedés, öröm és bánat is megfér.

Az Új utakon című lemez dalait számos más Wolf Kati slágerrel együtt ezen az estén a Várkert Bazár közönsége hallhatja először. A lemezbemutató koncert különleges látványvilággal, nagyzenekari hangzással, meglepetésekkel teli élményt nyújt minden korosztály számára.

2023. november 26, 19:00, Várkert Bazár, Ybl Miklós tér 4. Rendezvényterem

Hallgasd meg élőben Magyarország egyik legjobb hangú énekesnőjének és állandó zenekarának pop-rock koncertjét, ha valódi, élő, minőségi zenei élményt szeretnél.

Wolf Kati Band tagjai:

  Wolf Kati – ének

  Dandó Zolika – gitár, vokál

  Herr Attila – basszusgitár

  Nagy Zsolt Liszi – billentyűs hangszerek, vokál

  Zombori Atus – dob

A lemezbemutató koncert közreműködői: 

Madarász Gábor - Madi – gitár, ének;

Tiborcz Fanni Fucu, Takó-Mikler Eszter - tánc

Az Új utakon című lemez dalait írta:

Madarász Gábor Madi

Dandó Zolika

Nagy Zsolt Liszi

Wolf Kati

Major Eszter

További információ itt.