2018. december 17. - hétfő

Európában is bemutatkozik a Locnville

Kinyomtatom...

A Locnville nemzetközi lemezszerződésén még szárad a tinta, de máris megérkezett első slágerük, a Sun In My Pocket, melyet Andrew és Brian Chaplin, a Locnville-t alkotó ikerpár hazájukban, Dél-Afrikában már sikerre is vittek, hiszen #1 helyezést értek el vele az ottani airplay és kislemez eladási listán, az “Év dalának” választották, illetve a dalhoz készül videoklipjük is a legmagasabb rotációban forgott a helyi zenecsatornákon.

A fiúk New Yorkban születtek, de már egész fiatal koruktól kezdve Dél-Afrikában nőttek fel, így számos kultúra és zenei stílus volt rájuk hatással. Első dalukat 7 évesen készítették el, és 11 évesen már számos rockdalt írtak és vettek fel, melyeket az AC/DC, a Kiss, a Staind, a Nirvana és a Limp Bizkit inspirált. Tinédzser korukra Andrew és Brian visszaköltöztek Amerikába, ahol a hip hop zene rajongói lettek, így ebben a stílusban folytatták a zenélést. Nemrég visszatértek Dél-Afrikába, ahol újabb stílussal találták szembe magukat: az elektronikus zenével, melynek népszerűsége épp akkor robbanásszerűen növekedett. Mindezen élmények és zenei hatások alakították azt, ami ma a Locnville.

Hamarosan nemzetközileg is megjelenő debütáló albumukat teljes egészében saját maguk készítették Fokvárosban, mely Dél-Afrikában februári megjelenése után egy hónappal már platinalemez státuszt ért el. A dalhoz számos remix is készült már, mely szintén megtalálható az E-cardban.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 4.2 (5 szavazat)

hihetetlen ,hogy ezt az

hihetetlen ,hogy ezt az igénytelen szart el tudják adni és még sikeresek is.

sztem jó

sztem jó

az ikrek

ember te még erre se lennél képes baszod ja királyak az ikrek

igen meglehet.de főzni sem

igen meglehet.de főzni sem tudok, mégis megmondom valamiről ,hogy szar.

Csönd

Bazeg kuss ne fikáz !!! még akk se ha nem tesik!!! a te véleményed itt nem számít!!

nevada

NEM KELL ŐKET FIKÁZNI NAGYON KIRÁLYAK VÉGRE EGY NORMÁLIS BANDA AKINEK NEM AZ NE HALLGASSA MEG AKI MEG FIKÁZI BASSZA MEG MAGÁT ENNYI

rem

bazsd meg ! te még erre se lenél képes baszod (L)(L) andrew (L) brian (L)(L)

locnville

Én sztem is jók!sőőt bazi jóók!^^

NEM KÖTELEZŐ

senkinek nem kötelező meghallgatni,megnézni a klipet...Ugyhogy ha nem tetsztik ne fikázd te paraszt!!igen is baromi jók a fiúk!!!grat nekik!!

igen persze, és csak a

igen persze, és csak a pozitív vélemény számít véleménynek.

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

részlet a kiállításból

A nagy érdeklődésre való tekintettel január 20-ig meghosszabbítják A világ múmiái kiállítás nyitva tartását.

plakát

2018. december 18-án, Gyulán a Kamarateremben.

fotó Láng Péter

De közel sem ez az egyetlen változás a dalszerző-énekes életében.