"Dream Shakes" - Mádi László 2024-es új alkotása

Szentivánéj alapján készült kortárs táncbemutató.

A Közép-Európa Táncszínház bemutatja Mádi László legújabb alkotását, a "Dream Shakes" című előadást, mely egy átfogó történeti adaptáció Shakespeare nyomán, a tánc nyelvén kibontakozó dráma, mely humorral átszőve kínál kiutat a szürke mindennapokból. Az előadás egyedi és izgalmas utazásra hívja a nézőket Shakespeare univerzumába, ahol a tánc nyelve humorrá formálja a drámai elemeket.

"Dream Shakes" nem csupán egy egyszerű adaptáció, hanem egy merész és kreatív történeti átdolgozás a kortárs táncban. A karakterek egyedi táncnyelven, a kortárs mozdulatok és koreográfiák kavalkádjával fejezik ki érzelmeiket és gondolataikat. Az álmok és valóság határán játszódó jelenetek fokozzák az események misztikus és varázslatos hangulatát. Különleges atmoszférája és lenyűgöző koreográfiái, egyedülálló módon ábrázolják a szerelem, félreértések és az éjszaka misztikus világát. Az előadás ötvözi a múlt és a jelen kreatív energiáját. Az angol fekete humor jegyei finoman fonódnak bele az előadásba, kínálva kiutat a mindennapi szürkeségből. Az előadáson számíthatunk a már megszokott progresszív, stílusos és kortárs minőségre, ígérve a nézőknek egy felhőtlenül szórakoztató élményt.

A vidéki bemutató után, a Bethlen Téri Színházban kerül sor a továbbjátszásra. Amit művészeti iskolák, drámapedagógusok, irodalom tanárok figyelmébe is ajánlunk, mivel igény szerint, az előadás után drámapedagógiai foglalkozást tartunk. Amennyiben felkeltette az érdeklődését, kérjük jelentkezzen az alábbi email címen, az iskolai csoportok és dráma pedagógiai foglalkozások egyeztetése érdekében!

Bemutató: 2024. január 25. 18:00

Százhalombatta - Barátság Kulturális Központ 

Előadók: Barna Krisztián, Gyevnár Réka, Horváth Léna, Kisbakonyi Edmond, Kindl Gábor, Mohai Cintia, Sinka Lídia

Jegyek már kaphatók itt.